Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
GenelManşet

Erhürman: Cenevre’de ne oldu?

Cumhuriyetçi Türk Partisi Genel Başkanı Tufan Erhürman, Cenevre'de Kıbrıs görüşmeleri hakkında değerlendirmede bulundu.

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Cenevre’de ne olduğunu neler yaşandığını sosyal medyasından aktaran Tufan Erhürman, “süreç Cenevre’de “çözümsüzlük” batağına saplandı” ifadelerine yer verdi.

CTP Genel Başkanı Tufan Erhürman’ın sosyal medya paylaşımı:

Cenevre’de ne oldu? Sn. Tatar’ın önerisinin ortak zemin olarak kabul edilmeyeceği netleşti. Resmi müzakereleri başlatacak herhangi bir ortak zemin bulunamadı. Tarafların pozisyonları değişmezse Genel Sekreter’in 2-3 ay içerisinde çağırmayı düşündüğü gayri resmi görüşmeden de kimsenin umudu yok. Yani süreç Cenevre’de “çözümsüzlük” batağına saplandı.
Bütün bunların üzerine Sn. Ertuğruloğlu “Cenevre’den mutlu döndük ve beklediğimizi bulduk” diyor. Sn. Tatar ve Sn. Ertuğruloğlu’nun Cenevre’ye herhangi bir “çözüm” için değil, “çözümsüzlük” için gittiklerinin daha açık bir izahı olamaz herhalde!!!

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu