Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
KıbrısManşet

Kapıyı tekmeledi, tehditler savurdu

Lefkoşa’da meydana gelen Şiddet tehdidi, Rahatsızlık, Uygunsuz tavır hareket, İthale-i lisanda bulunmak suçları ile ilgili olarak tutuklanan zanlı C.A mahkeme huzuruna çıkarıldı.

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

 

 

Mahkemede yeminli şahadet polis memuru Damla Solak, olguları aktardı.

Polis, zanlının Şiddet tehdidi, Rahatsızlık, Uygunsuz tavır hareket, İthale-i lisanda bulunmak suçlarına methaldar olduğunu belirtti.

Polis, 25 Ağustos 2021 tarihinde saat 23.15’te oğlunun, “Sen yolunu çizdin. Sen bize karışamazsın” mesajı üzerine ayrılmakta olduğu eşinin ikametgâhının önüne gidip, kapıyı tekmeleyerek “Aç kapıyı şerefsiz” deyip, eşi G.A’ya hitaben, “Çıksın gebertecem” dediğini anlattı.

Polis, üç ifade alındığını ve zanlının TC-KKTC uyruklu olduğunu belirtti.

Polis, mesele ile ilgili zanlının etki edebileceği tahkikatın tamamlandığını söyleyerek, mahkemenin uygun göreceği teminata bağlanmasını talep etti.

Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Hazal Hacımulla, zanlının davalarında hazır bulunması maksadı ile yurt dışına çıkışının yasaklanması, KKTC vatandaşı muteber bir kefilin 100 bin TL kefalet senedi imzalaması, 7 bin TL nakit teminat yatırması ve haftada bir gün polise ispat-ı vücutta bulunması koşulu ile tutuksuz yargılanmasına emir verdi.

Kamalı Haber

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu