Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
GenelKıbrısManşetSiyaset

Korkmazhan: Ekolojik bir yaşam biçimi şekillendirmek tüm insanlığın birincil hedefi olmalı 

Sol Hareket Genel Sekreteri Abdullah Korkmazhan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Karpaz kıyılarına yaklaşmakta olan felaketin ders niteliğinde olduğunu belirtirken, her türlü fuel oil ve karbon üretimi ve işletimini terk etmek ve ekolojik bir yaşam biçimi şekillendirmenin tüm insanlığın birincil hedefi olması gerektiğini vurguladı. 

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Gıynık Sosyal Medya

Sol Hareket Genel Sekreteri Abdullah Korkmazhan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Karpaz kıyılarına yaklaşmakta olan felaketin ders niteliğinde olduğunu belirtirken, her türlü fuel oil ve karbon üretimi ve işletimini terk etmek ve ekolojik bir yaşam biçimi şekillendirmenin tüm insanlığın birincil hedefi olması gerektiğini vurguladı. 

Korkmazhan, Akdeniz’de ki petrol sızıntısı ile ülkemizin büyük bir ekolojik yıkım tehlikesi ile karşı karşıya olduğunu belirtirken, bu tehlike karşısında tüm olanakların değerlendirerek, gerekli önlemlerin alınması ve Karpaz kıyılarına ulaşmadan gerekli müdahaleyi yapması gerekenlerin “teğet geçmesini” beklediklerini ifade etti. 

Korkmazhan, müdahale için felaketin kıyılara ulaşmasını beklemenin büyük bir akıl tutulması olduğunu ifade ederken, Akdeniz, canlılar ve tüm ekolojik yaşama karşı sorumlu olduğumuzu vurguladı. 

Eldeki tüm imkanlar ve iş birliklerinin değerlendirerek, petrol sızıntısının her neredeyse bir an önce müdahale edilip, temizlik çalışmalarının başlatılması gerektiğini belirtirken, bu yaşanan felaketin ders niteliğinde olduğunu, ekolojik bir yaşam biçimi şekillendirmenin tüm insanlığın birincil hedefi olması gerektiğini kaydetti. 

Korkmazhan’ın paylaşımının tamamı şu şekilde: 

“Akdeniz’de ki petrol sızıntısı ile ülkemiz büyük bir ekolojik yıkım tehlikesi ile karşı karşıya. Bu tehlike karşısında tüm olanakları değerlendirerek, gerekli önlemleri alması ve kıyılarımıza ulaşmadan gerekli müdahaleyi yapması gerekenler “teğet geçmesini” bekliyorlar.  

Kaldı ki müdahale için felaketin kıyılarımıza ulaşmasını beklemek büyük bir akıl tutulmasıdır. Akdeniz, canlılar ve tüm ekolojik yaşama karşı da sorumluyuz.  

Eldeki tüm imkanlar ve tüm işbirlikleri değerlendirilerek, petrol sızıntısı her neredeyse biran önce müdahale edilip, temizlik çalışmaları başlatılmalıdır. 

Bunun yanında yaşanan felaket ders niteliğindedir.  

Her türlü fuel oil ve karbon üretimi ve işletimini kademe kademe terk etmek ve ekolojik bir yaşam biçimi şekillendirmek tüm insanlığın birincil hedefi olmalıdır.” 

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu