GenelKıbrısManşetSpor

Kurs tamamlandı

Hedef 10 bin çocuğa takla attırmak

KKTC Cimnastik Federasyonu, 1. Kademe Artistik Cimnastik Yardımcı Antrenörlük Kursu tamamlandı. Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Ahmed Sami Topcan Toplantı Salonu’nda başlatılan kursun uygulama eğitimi Dr. Fazıl Küçük Cimnastik Salonunda yapıldı.

102 ANTRENÖRÜMÜZ OLDU

Kursa bizzat katılan Cimnastik Federasyonu Başkanı Hasan Sapsızoğlu kursla ilgili şu açıklamaları yaptı: “Cimnastik ailesi olarak büyümeye devam ediyoruz. 13 gündür devam eden 1. Kademe Artistik Cimnastik Yardımcı Antrenörlük Kursumuzu tamamladık. Bu kursta başarı elde eden 32 yeni yardımcı antrenörümüzle birlikte toplam 102 antrenörümüz oldu.”

HEDEF 10 BİN ÇOCUK

Sapsızoğlu; “Cimnastik Federasyonu olarak koymuş olduğumuz 10 bin çocuğumuza takla attırma hedefimize emin adımlarla ilerlemeye devam ediyoruz. Hesap ortada, sayılar ve hedeflerimiz gerçekçidir. 100 antrenör, 100 çocuğumuza dokunduğu an hedefimiz olan 10 bine ulaşmış olacağız.”

DESTEKÇİ OLACAĞIZ

Sapsızoğlu; “Kursumuzu başarılı bir şekilde tamamlayan takım arkadaşlarımızı tebrik ederim. Antrenörlük yaşantılarında destekçileri olmaya devam edeceğiz. Bu güzelliğin oluşmasında emeği geçen eğitim komitemize ve eğitmenlerimize çok teşekkür ederiz.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu