KıbrısManşet

Abdullah İş’ten cezaevi çalışanlarına “Şampiyon Melekleri Yaşatma Derneği”ne destek mesajı

Gardiyanlar Birliği Başkanı Özgür Edebali sosyal medya hesabından meslektaşı olan ve depremde kaybettiğimiz Şampiyon Melekler'imizden Kağan Selim İş'in babası Abdullah İş’in mesajını paylaştı.

Gardiyanlar Birliği Başkanı Özgür Edebali sosyal medya hesabından meslektaşı olan ve depremde kaybettiğimiz Şampiyon Melekler’imizden Kağan Selim İş’in babası Abdullah İş’in mesajını paylaştı.

İş mesajında Adıyaman İsias Otel’de kaybettiğimiz “Şampiyon Melekler”imizin adlarının ve anılarının yaşatılacağı bir okul projesi başlattıklarını, tüm cezaevi çalışanlarının da maddi ve manevi desteklerini beklediğini açıkladı.

Abdullah İş’in mesajı şu şekilde:

“Şampiyon Melekleri Yaşatma derneği olarak bizler derneğe üye kabul ederek 6 Şubat 2023 tarihinde kaybettiğimiz evlatlarımızın isim ve anılarını yaşatacak bir okul projesine başladık.

Ayrıca derneğimiz başarılı öğrenci ve sporculara destek bursları sağlama, ihtiyaç sahibi öğrencilere destek olma amacındadır. Bu üyeliklerle sağlanacak maddi kaynak bu ülkenin çocukları için çok kıymetli olmakla beraber ,manevi anlamda kaybettiğimiz evlatlarımızın hayatlarını ellerinden alanlarla yapılan mücadelede bizlere yalnız olmadığımızı hissettirecektir.

Tüm cezaevinde çalışan arkadaşlarıma sağlayacakları bu maddi ve manevi destekten teşekkür ederim…”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu