KıbrısManşet

Acaba programa katılmaktan vazgeçen aday kim?

Özersay, Salı gecesi 6 Cumhurbaşkanı adayının katılacağı bir program ayarlandığını ancak adaylardan birinin katılmaktan vazgeçmesi sonucu programın iptal edildiğini belirtti.

Gıynık Gazetesi – Sosyal Medya
Bağımsız Cumhurbaşkanı adayı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay, sosyal medya hesabından öyle bir açıklama yaptı ki akıllarda soru işaretleri bıraktı.
Salı gecesi 6 Cumhurbaşkanı adayının katılacağı bir program ayarlandığını ancak adaylardan birinin katılmaktan vazgeçmesi sonucu programın iptal edildiğini belirten Özersay, hangi adayın katılmak istemediğini ise açıklamadı.
Özersay, katılmaktan çekince duyan bir Cumhurbaşkanı adayının halkın önünde diğer adaylara karşı kendi görüşlerini savunma cesareti yoksa, yarın uluslararası alanda halkın hakkını yabancılar karşısında nasıl savunacağı sorusunu yöneltti.
Herkesin kafasında soru işaretleri bırakan Özersay’ın imaı paylaşımı şöyle:
“Salı akşamı altı Cumhurbaşkanı adayı Genç Tv’de canlı yayında sevgili Mustafa Alkan’ın moderatörlüğünde görüşlemizi ortaya koyacak ve tartışacaktık, vatandaş da izleyip mukayese edebilecekti. Bize verilen bilgiye göre adaylardan biri Programa katılmaktan vazgeçti! Program iptal! Diğer adaylarla bu tür programlara çıkmayacak anlaşılan.
Soru şudur: Halkın önünde diğer adaylara karşı kendi görüşlerini savunma cesareti olmayan birisi, yarın uluslararası alanda bu Halkın hakkını yabancılar karşısında nasıl savunacak?”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu