KıbrısManşet

Acemi yılan kendi dilini ısırdı

Taşkent Doğa Parkı ekiplerinin bugün öğle saatlerinde Hamitköy’de kurtardığı sikkeli yılanın durumu görenleri hayrete düşürdü. Küçük yılan, kafasının üzerine doladığı kendi dilini ısırmış bir vaziyette bulundu

GIYNIK SOSYAL MEDYA

Taşkent Doğa Parkı ekiplerinin bugün öğle saatlerinde Hamitköy’de kurtardığı sikkeli yılanın durumu görenleri hayrete düşürdü. Küçük yılan, kafasının üzerine doladığı kendi dilini ısırmış bir vaziyette bulundu.

Ağzının bir yanından çıkarıp, kafasının etrafında doladıktan sonra sonra tekrar ağzının içine soktuğu dili dişine takılı bir halde bulunan yılanın nasıl o hale geldiği merak konusu oldu.

Taşkent Doğa Parkı görevlileri tarafından yapılan müdahale sonrası kurtarılan yılan, hayvan yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

Taşkent Doğa Parkı, ilgi çeken olayı sosyal medya hesabından vatandaşlarla şu şekilde paylaştı:

“Görmesek Biz De İnanmazdık!

Az önce Hamitköy’den kurtardığımız sikkeli yılanı aldığımızda dili ağzının bir yanından çıkmış, kafasının etrafından dönüp tekrar ağzının içine girerek dişine takılmış haldeydi.

Küçük bir müdahale ile dilini kurtardık ama şu anda dilini ağzının içerisine çekmekte sorun yaşıyor. Hayvan yoğun bakım ünitesinde müşahede altına alındı. Sabaha yapılacak ileri tetkikler ile durumu netlik kazanacak.

Kendini nasıl o şekle sokabildi hiçbir fikrimiz yok…”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu