GenelKıbrısManşetToplumYaşam

Adanın en tarz SPA’sı: LOTUS SPA

Yaşam kalitenizi yükseltmek, yaşam boyu farkındalık kazanmak ve her anlamda dengede kalmak için Lotus SPA’ya uğramanız yeterli.

Yaşam kalitenizi yükseltmek, yaşam boyu farkındalık kazanmak ve her anlamda dengede kalmak için Lotus SPA’ya uğramanız yeterli.

UZAK DOĞUYA SEYAHAT ETMİŞ KADAR OLACAKSINIZ
1.500 m2’lik ihtişamlı mimarisiyle Lotus SPA’da deneyimli masaj terapistleri tarafından uzak doğu mesajları ve klasik masajlar uygulanıyor. Lotus Spa’ya girdiğiniz andan itibaren yaşamın stresini unutturacak uzak doğuya seyahat etmiş kadar olacaksınız. Lotus Spa’da kendini özel hissetmek isteyen misafirler için kapalı yüzme havuzu, sauna, hamam, buhar banyosu, fitness, dinlenme odası ile kendine ait hamamı, saunası ve duşu bulunan 4 ayrı VIP masaj odası bulunuyor. Uzakdoğu’dan gelen profesyonel terapistler tarafından Geleneksel Türk Hamam Programları, Uzakdoğu ve klasik masajların uygulandığı Lotus Spa’da, 08.00 – 20.00 saatleri arasında hizmet veriliyor.

KİŞİYE ÖZEL HİZMET İMKANI
Kişiye özel odalarda masaj keyfinin tadını çıkarabilir ya da eşiniz ile saunası, hamamı, duş ve WC’si içinde olan özel dokunuşlar ile tasarlanmış VIP odalarda masaj ve kese köpük hizmetinin keyfini Uzakdoğulu masözlerden alabilirsiniz. Lotus SPA masaj paketleri ile arınmanın rahatlığını yaşayabilirsiniz. Vücudunuzu gevşetmek için çeşitli bakım ve masaj seçeneklerinden de yararlanabilir, zihinsel olarak dengeye ulaşmanızı sağlayacak terapilerin keyfini çıkarabilirsiniz.

MASAJ TUTKUNLARINA FARKLI BİR DENEYİM SUNUYOR
Masaj uygulamaları sizi harika hisler ve canlandırıcı güçleri ile çevreleyecektir. Doğal yağlarla yapılan Sıcak Yağ Masajı, Geleneksel Thai Masajı, Bali Masajı, Aromaterapi Masajları ve Shiatsu gibi muhteşem masajlar ruhunuzu büyüleyecek ve sizi gerçek dünyadan uzaklaştıracak. Gençleştirici ve arındırıcı vücut bakımları masaj tutkunlarına farklı bir deneyim sunuyor. 700 TL’den başlayan fiyatlar ile sunulan masaj ve uygulama hizmetleriyle ilgili detaylı bilgiyi Chamada otel web sitesi üzerinden alabilirsiniz.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu