KıbrısManşetToplum

Akacan: Düş artık yakamdan!

İş insanı Bulut Akacan, yayınladığı videoda kendisinden bahseden ve kendi şahsına yönelik suçlamalarda bulunan Asil Nadir'in eşi Nur Nadir'e çok sert şekilde yanıt verdi. "Lübnanlı bir bayan çıkmış YouTube'da paylaşım yapmış" diyen Akacan, "Eşinin az buçuk itibarı varsa onu da sen rezil rüsva ettin" sözleriyle tepkisini dile getirdi

İş insanı Bulut Akacan, yayınladığı videoda kendisinden bahseden ve kendi şahsına yönelik suçlamalarda bulunan Asil Nadir’in eşi Nur Nadir’e çok sert şekilde yanıt verdi. “Lübnanlı bir bayan çıkmış YouTube’da paylaşım yapmış” diyen Akacan, “Eşinin az buçuk itibarı varsa onu da sen rezil rüsva ettin” sözleriyle tepkisini dile getirdi.

İş insanı Bulut Akacan’ın açıklamaları şu şekilde:

“Lübnanlı bir bayan çıkmış YouTube’da paylaşım yapmış. Diyor ki “benim memleketim vatanım” Lübnan’dan mı bahsediyor Kıbrıs’tan mı? Eşi için liderimizin babası pozisyonundaydı diyor, liderimizi elinden tutup diğer Cumhurbaşkanları ile tanıştırırmış diyor.

Bizim liderimiz Ulu Önder Atatürk’ten sonra Türk dünyasının en önemli liderlerinden biriydi. Bir gazetenin genel yayın yönetmenine “bre densiz” sen kimsin diyor. O bahsettiğin insan devlet televizyon kurumu dahil birçok medya kuruluşunun genel yayın yönetmenliğini yapmış hayatını bu vatanın var olması için harcamış nice cevherlerden biridir. Sonra kalkmış bir şoför diyor. İnsanlara her zaman olduğu gibi yukardan bakıyor. Bak kızım bu dünyada kimse bizden üstün değil alçak da değil.

Bu arada YouTube’da dediğin gibi Yüce Allah kendini fil zannedenleri kuşlara parçalattırırmış. Videoda bunu net görüyoruz zaten. Yüce Allahın insanın aklını nasıl başından aldığını ve nasıl onu rezil rüsva ettiğini de gördük işte. Kimsenin ahı kimsenin yanına kalmaz. Yahu son otuz yıldır eşin ne iş yapmış bize bir anlat bakalım. Daha önceki yapılanların ne şekilde yapıldığı da İngiliz mahkemeleri tarafından tescillendi. Havalimanını hakkı ile almış, ne hakkı? Nereden buldun bu hakkı? Devletin havalimanı nerden senin oldu. Devletin malını aldın, parasını da cebine indirdin. İngiltere’de olsanız bu sefer hiç içerden çıkmazdınız.

Bir de kalkmış kalkınma bankası devletin malının üstüne ipotek alması gerekirmiş de kendi olmayan mallarını ipotek etmişler diyor. Geç bunları. Kalkınma bankası genel müdürünü ve Yönetim Kurulu üyelerini eleştirir; proje yapmayı bilmezlermiş. Hem YK başkanı hem de üyeleri devlet tarafından atanan bürokratlar ve iş insanlarıdır. İşlerinin ehlileridir. Bu insanlar sanayi odası başkanıdır, çok akıllı bir mimardır, bir diğeri yıllarca özel kalem müdürlüğü yapmış bir iş kadınıdır. Ve diğer üyeler de çok değerlidir, Türkiye’nin atadığı kişiler de yıllarca bankacıdır. Sen bugüne kadar bir kulübe inşa ettin mi? Ya da taş üstüne taş koydun mu? ki herkesi eleştiriyorsun.

Bir de ansızın beni ağzına aldı durup dururken. İlgi çekmeye çalışır. Napsın memlekette en popüler ve en önde gelen insanlarına laf atacak ki amacına ulaşsın. Başladı liderimizden geldi bize. Asıl ahmaklık bizde buna cevap veririz. Ama el insaf yahu. Ben bu paylaşımı yaptıktan sonra videosu binlerce izlenecek bilirim. Özellikle insanlar izlesin görsünler ne haldir diye bu paylaşımı yaptım. Ha bu arada Hayatım boyunca kalkınmadan ne şahsım adına ne de şahsımın hissedar olduğu herhangi bir şirket adına kredi almadım. Alsam bile seni alakadar etmez.

Sen kimsin? Ben bu ülkenin yüzyıllardan beri bu topraklarda yaşamış ailelerin evladıyım. Babam ve babamın ecdadı nesillerdir Limasol’un Siligu köyünden gelmiş, annem ve annemin ecdadı Baf’ın Ayanni köyünden gelmiş. Ben ise Zodya Güzelyurt doğumlu has ve has bu toprakların sahibiyim. Kaldı ki senin ağzına aldığın adam 6,000 bin konut inşa etmiş. Dev projeler bitirmiş ve özellikle Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti olmak üzere birçok ülkede binlerce takım arkadaşı ile çalışan bir Kıbrıslı Türk işadamıdır. Sana şunu da söylemek isterim eşinin ailesinde asıl itibarlı olan rahmetlik babası, rahmetlik annesi ve Allah sağlık sıhhat versin kız kardeşidir. Adamın az buçuk bir itibarı vardı onu da rezil rüsva ettin. Yazık. Ha bu arada düş yakamdan artık.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu