KıbrısManşet

AKEL: Dini bayramların yeniden barış içerisinde kutlanmasını diliyoruz

Kıbrıs'ta barış ve çözüm yanlısı olan siyasi parti AKEL, Kıbrıslı Türkler'in bayramını Türkçe bir mesajla kutladı

AKEL’den anlamlı bayram mesajı. Kıbrıs’ta barış ve çözüm yanlısı olan siyasi parti AKEL, Kıbrıslı Türkler’in bayramını Türkçe bir mesajla kutladı. Bayram mesajında, Kıbrıs’ın bu ada üzerinde yaşayan tüm Hristiyan ve Müslümanların dini bayramlarını yeniden barış ve dostluk içerisinde kutlayacakları bir ülke olması dilek ve temennilerine de yer verildi.

AKEL’in iki dilde yayınlanan bayram mesajı şu şekilde: 

“Bayram vesilesiyle, AKEL, bütün Kıbrıslı Türk yurttaşlarımıza ve Kıbrıs’taki Müslümanlara sevgi, barış ve ilerleme dileklerini dile getirmektedir.

Kıbrıs’ın, yurdumuzda yaşayan tüm Hristiyanların ve Müslümanların dini bayramlarını yine barış ve dostluk içerisinde kutlayacakları bir ülke olmasını diliyoruz.

Mε την ευκαιρία της έναρξης της γιορτής του Μπαϊραμιού, το ΑΚΕΛ απευθύνει θερμές ευχές για αγάπη, ειρήνη και πρόοδο προς όλους τους Τουρκοκύπριους συμπατριώτες μας και σε όσους μουσουλμάνους διαμένουν στην Κύπρο.

Ευχόμαστε όπως η Κύπρος ξαναγίνει ένας τόπος όπου όλοι οι χριστιανοί και μουσουλμάνοι του νησιού, μονιασμένοι θα γιορτάζουν ειρηνικά τις θρησκευτικές τους γιορτές.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu