Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
KıbrısManşetPolisiye – Adli

Akıncılar’daki kuzu hırsızlığında iki tutuklu daha

Akıncılar'da Margo Çiftliğinde meydana gelen hayvan hırsızlığıyla ilgili A.G, K.Ö, E.D’in ardından E.D ile İ.E da tutuklandı.

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Akıncılar’da Margo Çiftliğinde meydana gelen hayvan hırsızlığıyla ilgili A.G, K.Ö, E.D’in ardından E.D ile İ.E da tutuklandı. İ.E hırsızlık mal kabulü, E.D ise “ambar açma, hayvan sirkatı, sirkat, kasti hasar ve mülke tecavüz” suçlarından dün sabah mahkemeye çıkarıldı.

Demirhan Polis Karakolunda görevli polis memuru Soner Şaban mahkemede olguları aktardı. Polis, 25 Mayıs- 4 Haziran 2024 tarihileri arasında saat 23.50 sıralarında Akıncılar’da Margo Çiftliği diye bilenen yerde Y.P’ye ait mandıra içerisine giren K.Ö, A.G, E.D ve E.D’ın 30 adet kuzuyu araca yükledikten sonra, ambarın kilidini kırarak içeri girdiklerini ve kamera kayıt cihazını da alarak, çıkış yaptıklarını söyledi. 

Polis, zanlılar K.Ö ve A.G’nin ET 598 plakalı araç ile birlikte kaçarken, arazi ve mandıranın sahibinin oğlu K.P ve Demirhan Karakolu’ndan ekipleri tarafından gerçekleştirilen takip sonucu yakalandıklarını açıkladı.

KAÇMAYA ÇALIŞIRKEN KUZULARI ARAÇTAN ATTILAR

Polis, zanlıların kaçmaya çalıştıkları esnada kuzuları araçtan attıklarını, A.G ve K.Ö’nın 8 Haziran’da mahkemeye çıkarılarak, 3 gün süre temin edildiğini hatırlattı. Polis, zanlının E.D’in de 9 Haziran’da mahkemeye çıkarılarak, 2 gün tutukluluk emri alındığını söyledi. Polis, aranan şahıs olan Emre Dolat’ın da 9 Haziran’da Demirhan Polis Karakoluna gelerek, teslim olduğunu açıkladı. Polis memuru, zanlı İ.E’nın ise zanlıların çaldığı 40 bin TL değerindeki 4 kuzuyu piyasa değerinin altında 18 bin TL’ye alarak, hırsızlık mal kabulü suçunu işlediğini söyledi. Polis memuru, soruşturmanın devam ettiğini belirterek, E.D’ın 1 gün, İ.E’nın 2 gün süreyle tutuklu kalmasını talep etti.

Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Zehra Yalkut Bilgeç, İzzet Ertulga’nın 2 gün, E.D’ın 1 gün süreyle tutuklu kalmasına emir verdi. (Kamalı Haber)

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu