KıbrısManşetToplum

Aksun, küçük Sahil’in doğum gününü unutmadı

Adıyaman'da deprem çalışmalarına katılan Lefkoşa Ağır Ceza Mahkeme Başkanı Fadıl Aksun, küçük Sahil'in doğum gününü unutmadı

“DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN HALAYIK”

Adıyaman’da meydana gelen depremde hayatını kaybeden Sahil Özberkman’ın bugün doğum günü. Adıyaman’da deprem çalışmalarına katılan Lefkoşa Ağır Ceza Mahkeme Başkanı Fadıl Aksun, küçük Sahil’in doğum gününü unutmadı. Aksun duygusal paylaşımında şu sözlere yer verdi: Sahil’in annesi EsraOzberkman ve babası TayipOzberkman ile enkaz alanında tanıştık..

Esra Hocanım o kadar iyi bir öğretmen ki, sürekli diğer ailelere moral verirken görüyordum kendisini.. sordum, okulun müdür muavini dediler.

Asla evladının enkaz altında olabileceğini ve böyle bir acıya rağmen görevini ön planda tutabileceği aklıma gelmezdi..

Kendisi ile konuşurken onun da enkazdan çıktığını, yüzünde derin kesikler olduğunu ve derisinin solgun olduğunu farkmettim.. doktor arkadaşlarıma danıştım, sıvı kaybı yaşadığını ve mutlaka serum alması gerektiğini söylediler..

Kendisini ikna etmek için çok çabaladım, sürekli işinin olduğunu söyleyerek kaçtı.. son çare eşinden rica ettim ikna etmesi için Esra Hocanımı..

Ailelerin yanında yine birine sarılıp teselli verirken bulduk, zorla serum taktık.. kaçmasın diye de eşiyle başında bekledik.

Orda öğrendim Sahil’in de enkaz altında olduğunu ve ne kadar serum versek de gözyaşlarının vücudunda sıvı bırakmayacağını..

Ve yine orda anladım öğretmen olmanın sadece ders anlatmak olmadığını ve bu ülkede böyle öğretmenler oldukça iyi nesillerin yetişemeye devam edeceğini..

Sahil anne ve babanla bu şartlarda tanışmak ve doğum gününü böyle kutlamak istemezdim ama doğum günün kutlu olsun halayık..

Diğer Haberler

Başa dön tuşu