KıbrısManşet

Aktepe: Birileri ezilirken, birileri zengin oluyor

Ülkemizin sevilen sanatçılarından Cevdet Aktepe, ülkenin içinde bulunduğu ekonomik kriz ortamına isyan etti. Artık ülkede hiçbir şey yapmak istemediğini ifade eden Aktepe, eline geçen fırsatları yurtdışında değerlendirme kararı aldığını da dile getirdi

GIYNIK SOSYAL MEDYA

Ülkemizin sevilen sanatçılarından Cevdet Aktepe, ülkenin içinde bulunduğu ekonomik kriz ortamına isyan etti. Artık ülkede hiçbir şey yapmak istemediğini ifade eden Aktepe, eline geçen fırsatları yurtdışında değerlendirme kararı aldığını da dile getirdi.

Sanatçılığının yanı sıra kahve otomatı işi de yapan Aktepe, ülkede denetimsizliğin hat safhada olduğunu, her şeyin fiyatının zamlandığını fakat hiçbir denetim yapılmadığını vurgulayarak, gün geçtikçe daha fazla gencin ülkeden göç etmeyi düşündüğünü ifade etti.

Aktepe’nin sosyal medya paylaşımı şu şekilde:

“Herkes memleketten kaçmayı planlıyor… Yeni işe başlayan memur 362stg aylık maaş alıyor… Yatacak yeriniz yok… Her şeye yüzde 100 zam geldi ama memlekette denetim yok. Bu vakitten sonradan hiç bir şekilde mevcut işimden hariç hiçbir yatırım yok bu ülkeye… Elime geçen fırsatları yurt dışında değerlendirme kararı aldım… Bir yandan ülkemdeki insanlar eziliyor, diğer yanda 3-5 insan zengin oluyor”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu