KıbrısManşetToplum

AKÜN’den 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde “Bir Gün Değil Her Gün Farkında Olmalıyız” etkinliği

“3 Aralık Dünya Engelliler Günü” kapsamında Akdeniz Karpaz Üniversitesi (AKÜN) Özel Eğitim Öğretmenliği Bölümü tarafından “Birgün Değil Hergün Farkında Olmalıyız” sloganıyla birinci sınıf öğrencileri ve Eğitim Fakültesi  Dekan Vekili Yrd. Doç. Dr. Sonay Dericioğlu’nun katılımıyla Algım Özel Eğitim çatısı altında yer alan Algım Özel Eğitim ve Algım Junior Özel Eğitim kurumlarına ziyaretler gerçekleşti.

Ziyaret kapsamında, Algım Özel Eğitim Direktörü Evren Karademir kurumun genel işleyişi, gerçekleştirilen çalışmalar hakkında öğrencilere ve öğretim üyelerine detaylı bilgiler verdi. Ayrıca öğrenciler, çalışmaları yerinde gözlemle fırsatı buldular ve özel eğitim öğrencileri ile tanışma, çalışma ve bir arada vakit geçirme fırsatı yakalaladılar.

AKÜN Eğitim Fakültesi Dekan Vekili ve Özel Eğitimi Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Sonay Dericioğlu sözlerine ilk olarak; “Algım Özel Eğitim ailesine ve Direktörü Evren Karademir’e bizlere ve kurumumuza göstermiş oldukları misafirperverlikten ve sıcak karşılamadan dolayı AKUN ailesi adına teşekkürlerimi sunarak başlamak istiyorum” dedi. Ve sözlerine, bir kez daha farkında olmanın aslında yargısız olmak olduğunu hatırlatarak, farklı olmanın engel olmadığı bir dünyada hep birlikte yaşamak dileğiyle cümleleri ile son verdi.

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu