FutbolManşetSpor

Alayköy’de futbol şöleni yaşanıyor

Alayköy Gençlik ve Spor Kulübü tarafından organize edilen ve Haziran ayı boyunca devam eden 3. Çocuk Şenliği Futbol Turnuvası’nda heyecan tüm hızıyla sürüyor.

 

3. ÇOCUK ŞENLİĞİ FUTBOL TURNUVASI HEYECANI DEVAM EDİYOR
Alayköy Gençlik ve Spor Kulübü tarafından organize edilen ve Haziran ayı boyunca devam eden 3. Çocuk Şenliği Futbol Turnuvası’nda heyecan tüm hızıyla sürüyor. Alayköy Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Zeynep Yıldırım Ulaş ile kulüp antrenörü Ebuzer Ulaş’ın büyük özverisi ve Alayköy Belediyesi’nin de katkıları ile gerçekleşen futbol şöleninde üçüncü haftaya girildi.

“HAZİRAN AYI BOYUNCA FUTBOL ŞÖLENİ”NDE 3. HAFTA
Toplam da 4 hafta üzerinden düzenlenen ve her hafta ülkemizin farklı bölgelerinden farklı takımları misafir eden Alayköy Gençlik ve Spor Kulübü’nün “Haziran Ayı Boyunca Futbol Şöleni” sloganlarıyla gerçekleştirdiği organizasyonda bu akşam üçüncü hafta turnuva gerçekleşecek.

İLK İKİ HAFTA 7 FARKLI TAKIM ALAYKÖY’DE MİSAFİR OLDU
Organizasyonun ilk haftasında U6-U8 kategorilerinde Çetinkaya, Yenicami ve Doğan Türk Birliği takımları yer alırken ikinci haftada ise U11 kategorisinde Baf Ülkü Yurdu, 1461 İskele Trabzon, Hamitköy ve Küçük Kaymaklı kulüpleri Alayköy’de mücadele etti.

3. HAFTA BU AKŞAM, 4. HAFTA 25 HAZİRAN’DA OYNANACAK
Bu akşam oynanacak üçüncü hafta turnuvasında U10 kategorisinde Gönyeli, Dikmen ve Göçmenköy kulüpleri futbola doyacak.Turnuvanın son haftasında ise 25 Haziran Cumartesi günü U12 kategorisinde Cihangir, Yalova ve Lefke kulüpleri Alayköy’de misafir olacak.

HER TAKIMA KUPA, HER ÇOCUĞA MADALYA
Alayköy Gençlik ve Spor Kulübü 3. Çocuk Şenliği Futbol Turnuvası’nda minikler özgürce hünerlerini sergileme fırsatı yakalarken “Tüm Çocuklar Şampiyon” sloganıyla da her hafta düzenlenen turnuva sonunda tüm takımlara kupa ve her minik futbolculara da madalya takdim ediliyor.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu