Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
piyangolar
KıbrısManşet

Jaguar araçta kaçak et yakalandı!

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

 

 

Jaguar araçta kaçak et yakalandı!

 

Bostancı’da 11 kilo kaçak et ele geçirild

 

 

Bostancı Sınır Kapısı’nda KKTC’ye giriş yapan Jaguar marka araçta 11 kilo 400 gram kuzu eti ele geçirildi. Değeri 14 bin 250 TL olan etlerle ilgili tutuklanan zanlının benzer suçtan sabıkası bulunduğu belirtildi. Mahkeme, zanlının teminata bağlanarak serbest bırakılmasına emir verdi.

 

(Kamalı Haber) – Bostancı Sınır Kapısı’nda KKTC’ye giriş yapan bir araçta 11 kilo 400 gram kuzu eti bulunmasıyla ilgili tutuklanan zanlı yeniden mahkemeye çıkarıldı.

 

Mahkemede şahadet veren polis memuru, 30 Ekim 2026 tarihinde saat 19.40 sıralarında Bostancı Sınır Kapısı’ndan giriş yapan zanlının yönetimindeki ZN 868 plakalı Jaguar marka araçta gümrük memurları ve polis ekipleri tarafından arama yapıldığını belirtti.

 

14 BİN 250 TL DEĞERİNDE ET ELE GEÇİRİLDİ

 

Polis, aracın arka koltuğunda bulunan iki beyaz naylon poşet içerisinde toplam 11 kilo 400 gram kuzu eti tespit edildiğini ve etlerin değerinin 14 bin 250 TL olduğunu açıkladı.

 

Kuzu etleri ile Jaguar marka aracın emare olarak zapt edildiğini belirten polis, zanlının suçüstü tutuklandığını kaydetti.

 

BENZER SUÇTAN SABIKASI BULUNUYOR

 

Polis, zanlının daha önce mahkemeye çıkarılarak hakkında ek tutukluluk süresi alındığını, bu süre içerisinde yapılan araştırmada benzer suçtan sabıkası bulunduğunun tespit edildiğini aktardı.

 

Soruşturmanın zanlının etki edebileceği kısmının tamamlandığını belirten polis, teminat talep etti.

 

20 BİN TL NAKİT TEMİNAT

 

Mahkeme, zanlının yurt dışına çıkışının yasaklanmasına, haftada bir gün polise giderek ispat-ı vücutta bulunmasına, 20 bin TL nakit teminat yatırmasına ve bir kişinin 200 bin TL tutarında kefalet senedi imzalamasına emir verdi.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu