KıbrısManşetPolisiye – AdliToplum

Alkol yine kaza getirdi

Polis Basın Subaylığı, Savaş Oğuz yönetimindeki araç ile %202 mlgr. alkol içki tesiri altındayken seyrttiği sırda, cadde üzerinde bulunan sürat kasisine geldiğinde, dikkatsizliği sonucu o esnada önünde ayni istikamete doğru seyredip kasis üzerinde sağa dönmek için yavaşlayan Shamraiz Basharat yönetimindeki motosikletin arka kısmına çarptığını şans eseri yaralanan olmadığını açıkladı

Polis Basın Subaylığı, Savaş Oğuz yönetimindeki araç ile %202 mlgr. alkol içki tesiri altındayken seyrttiği sırda, cadde üzerinde bulunan sürat kasisine geldiğinde, dikkatsizliği sonucu o esnada önünde ayni istikamete doğru seyredip kasis üzerinde sağa dönmek için yavaşlayan Shamraiz Basharat yönetimindeki motosikletin arka kısmına çarptığını şans eseri yaralanan olmadığını açıkladı. Savaş Oğuz alkollü içki tesiri altında, sürüş ehliyetsiz ve sigorta kapsamaksızın araç kullanıp trafik kazası yapmak suçlarından tutuklandı.

“18.12.2022 tarihinde, saat 04:00 sıralarında, Lefkoşa’da Şht. Mustafa Ahmet Ruso Caddesi üzerinde, Savaş OĞUZ (E-27) yönetimindeki PV 888 plakalı araç ile %202 mlgr. alkol içki tesiri altında güney istikametine doğru seyrettiği sırada, cadde üzerinde bulunan sürat kasisine geldiğinde, dikkatsizliği sonucu o esnada önünde ayni istikamete doğru seyredip kasis üzerinde sağa dönmek için yavaşlayan Shamraiz BASHARAT (E-25) yönetimindeki RT 754 plakalı motosikletin arka kısmına çarpmıştır. Kaza sonucu yaralanan olmadı. PV 888 plakalı araç sürücüsü Savaş OĞUZ alkollü içki tesiri altında, sürüş ehliyetsiz ve sigorta kapsamaksızın araç kullanıp trafik kazası yapmak suçlarından tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu