KıbrısManşet

Alkollü sürücü genç kadının ölümüne neden oldu!

kaza yapan araçta yolcu olarak bulunan 32 yaşındaki Naile Garibova ambulans ile Lefkoşa Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesine kaldırılırken tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı

Polis Basın Subaylığ’ndan yapılan açıklamaya göre, günün ilk saatlerinde saat 00:40 sıralarında, Girne – Alsancak çevre yolunun 7-8 kilometreleri, Alsancak köyü girişinde, 30 yaşındaki Altuğ Özçavdarlı’nın yönetimindeki JB 135 plakalı araç ile 151 promil alkollü içki tesiri altında Girne istikametine doğru seyrettiği sırada sağa meyili viraja geldiği zaman direksiyon hâkimiyetini kaybedip yolun solundan çıkarak çıkarak beton sete çarpıp takla attığı belirtildi.

Kaza sonucu yaralanan araç sürücüsü Altuğ Özçavdarlı ve araçta yolcu olarak bulunan 32 yaşındaki Naile Garibova ambulans ile Lefkoşa Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesine kaldırılırken, yapılan tüm müdahalelere rağmen Naile Garibova’nın kurtarılamayarak yaşamını yitirdiği açıklandı.

Alkollü araç sürücüsü Altuğ Özçavdarlı’nın yapılan tedavisinin ardından müşahede altına alındığı öğrenilirken. Polisin olayla ilgili soruşturmasının devam ettiği de ifade edildi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu