KıbrısManşet

Alkollü sürücü kaza yaptı: 4 kişi yaralandı

Çatalköy’de saat 04.15 sıralarında, meydana gelen kazada; Simge Kalyoncu 117 mlgr alkollü içki tesiri altında araç kullandığı sırada süratli ve dikkatsizce seyreden Salahi Debreli yönetimindeki TNH 597 plakalı aracın önünü tıkaması sonucunda çarpıştı. Kazada 4 kişi yaralandı.

Polis Basın Subaylığından yapılan yazılı açıklamada, Çatalköy’de saat 04.15 sıralarında, meydana gelen kazada; Simge Kalyoncu’nun (K-25) 117 mlgr alkollü içki tesiri altında kullandığı LL 366 plakalı araç ile caddeye dikkatsizce giriş yapması ve o esnada anayol üzerinde batı istikametine doğru süratli ve dikkatsizce seyreden Salahi Debreli (E-39) yönetimindeki TNH 597 plakalı aracın önünü tıkaması sonucunda çarpıştı.

Çarpmanın etkisi ile TNH 597 plakalı aracın yolun solundan dışarıya çıkıp reklam tabelasına çarpıp, tekrardan kontrolsüzce yola girip yolun sağından dışarıya çıkarak kaldırım üzerinde durduğu, LL 366 plakalı aracın ise yolun kuzey kısmından dışarıya çıkıp bir markete ait park alanı içerisinde, park halinde bulunan MT 715 plakalı araca çarpıp durdu.

Kaza sonucu yaralanan her iki araç sürücüsü ile LL 366 plakalı araçta yolcu olarak bulunan Fırat Buran (E-19) ve Melis Tat (K-22) kaldırıldıkları Girne Dr. Akçiçek Hastanesinde görmüş oldukları tedavilerinin ardından Cerrahi Servisinde gözetim altına alındı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu