GenelKıbrısManşetSiyaset

Anlaşmalı evlilikle vatandaşlık vadeden kişi yakalandı

İçişleri Bakanı Dursun Oğuz, dün akşam sosyal medya platformlarında paylaşılan "Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti vatandaşı olmak ister misiniz?" başlıklı ilanın sahibi Ecehan Tülücü gerçek adıyla Lütfiye Tülüce'nin yakalandığını duyurdu.

İçişleri Bakanı Dursun Oğuz, dün akşam sosyal medya platformlarında paylaşılan “Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti vatandaşı olmak ister misiniz?” başlıklı ilanın sahibi Ecehan Tülücü gerçek adıyla Lütfiye Tülüce’nin yakalandığını duyurdu.

İçişleri Bakanlığı yetkilileri, ilanın yayınlanmasının ardından gerekli incelemeleri gerçekleştirdi ve ilgili kişiyle iletişime geçerek iddiaları doğrulama sürecini başlattı.

Bu çerçevede, ilgili şahıs, Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanlığı ve polis birimlerinin koordinasyonuyla Manisa ilinde bugün saat 04.00 sularında yakalandı.

Bakan Oğuz, “İçişleri Bakanlığı ve polis genel müdürlüğümüz konuyla ilgili işlem ve takibi sürdürecektir. Bu vesileyle duyarlı yaklaşımından dolayı mevkidaşım Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanı sayın Ali Yerlikaya ya teşekkür eder bundan sonra ki süreçte her zaman olduğu gibi Türkiye Cumhuriyeti ile her konuda yakın işbirliğimiz devam edecektir.” ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu