GenelManşetTürkiye

Antalya’da uzun süredir birlikte yaşadığı kız arkadaşıyla tartışan Sadullah G., silahına sarıldı

Kız arkadaşını sırtından vurarak öldürdükten sonra, aynı silahla kendini de başından vuran Sadullah G., ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Antalya’da uzun süredir birlikte yaşadığı kız arkadaşıyla tartışan Sadullah G., silahına sarıldı. 

Kız arkadaşını sırtından vurarak öldürdükten sonra, aynı silahla kendini de başından vuran Sadullah G., ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. 

Antalya’nı Muratpaşa ilçesine bağlı Kızılsaray Mahallesi Dolaplıdere Caddesi üzerindeki bir apartmanda, 68 yaşındaki Sadullah G. ile bir süredir birlikte yaşadığı öğrenilen 48 yaşındaki Ayşegül Sert arasında tartışma çıktı. 

Tartışma sonrası öfkelenen Sadullah G., tabancasını çıkartıp Ayşegül Sert’i sırtından vurdu. Ardından apartman görevlisini arayarak kız arkadaşını vurduğunu söyleyen Sadullah G., aynı tabancayı başına dayayarak ateşledi. 

ÖZEL HAREKAT POLİSLERİ KAPIYI KIRARAK GİRDİ 

Bina görevlisinin durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirmesinin ardından olay yerine polis, itfaiye, sağlık ekipleri ve özel harekat polisi sevk edildi. Kapının kitli olması nedeniyle özel harekat kapıyı koçbaşıyla kırarak eve girdi. 

KIZ ARKADAŞI ÖLDÜ, KENDİSİ AĞIR YARALANDI 

Sağlık ekipleri, evde hareketsiz yatan Ayşegül Sert’in hayatını kaybettiğini tespit ederken, ağır yaralanan Sadullah G., ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

(L.G.) 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu