KıbrısManşetToplum

Antik Liman’da masa sandalye kaosu

Girne Antik Liman’da işletmelerle Turizm Bakanlığı’nı karşı karşıya getiren masa sandalye kararı uygulamaya geçmesi tartışmaları da beraberinde getirdi

Girne Antik Liman’da işletmelerle Turizm Bakanlığı’nı karşı karşıya getiren masa sandalye kararı uygulamaya geçmesi tartışmaları da beraberinde getirdi.

YENİ UYGULAMA HAYATA GEÇTİ
İşletmelerin faaliyete geçmek adına Mart ayını işaret etmesi ile çalışmalar hız kazanırken, masa sandalyelerin konumu da merak konusu haline geldi. Yavaş yavaş harekete geçip yeni düzene ayak uyduran işletmelerin, gezinti yolunda yol açtığı görüntü dikkat çekerken aynı zamanda yeni bir tartışmaya da kapı araladı. Yeni masa sandalye düzeninin, gezinti yolunu daraltması sonrası sorunlar yaratacağını düşünen vatandaşlar, yeni kararın uygulamada sınıfta kaldığın iddia etti.

FARKLI GÖRÜŞLER VAR
Öte yandan, dünyadaki turizm kentlerinde hayata geçen masa sandalye düzeninin doğru olduğu görüşünü savunan vatandaşlar, yenidünya düzenine ayak uydurmanın gerekliliğini belirtti. Eski düzende, gezinti yolunda vatandaşların denizden mahrum kaldığını, yeni düzen ile vatandaşların da deniz kenarından yürüyüş yapabilme şansı yakalayacağını ifade eden görüş sahipleri, mekânlarda oturup ücret ödemeden de limanın keyfinin çıkarılabileceğini savunuyor.

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu