GenelKıbrısManşetSiyaset

Arda Çileker TDP Gençlik Örgütü Başkanlığına seçilirken, 25 kişilik Gençlik Meclisi oluşturuldu 

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Gençlik Örgütü 6. Olağan Kurultayı yapıldı. Açılış, Gençlik Örgütü Başkanı Yusuf Osman, Genel Sekreter Halil Hızal, Genel Başkan Cemal Özyiğit’in konuşması ile devam eden kongre, faaliyet ve mali raporun okunup aklanması, seçimler, dilek ve temenniler ile sona erdi.  

CTP, DP Gençlik Örgütü, Sol Hareket temsilcileri ile çok sayıda TDP üyesi gencin katıldığı kongrede Arda Çileker TDP Gençlik Örgütü Başkanlığına seçilirken, 25 kişilik Gençlik Meclisi şu isimlerden oluştu: Burcu Paşa, Can Özgürsoy, Dilara Sineli Erkalan, Elif Özyiğit, Ergün Bey, Fatoş Yaşlıhan, İlde Atik, Mehmet Karanar, Nuri Gazitepe, Özay Barutcu, Tuğdem Berksel, Hüseyin Paşa, Tüge Sabancı, Tunç Eren, Sude Koç, Çise Erdoğa, Sadi Eninanç, Koray Tümsoy, Ceren Tüccaroğlu, Serat Özcevher, Ezgi Özyiğit, Özner Zaifoğlu, Umay Mear, Sis Asilsoy. 

TDP Gençlik Örgütü Başkanlığı’a seçilen Arda Çileker yaptığı konuşmasında, kendisine bu görevin layık görülmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, bu güveni boşa çıkarmamak adına önümüzdeki dönemi en verimli şekilde değerlendirmeye özen göstereceğini kaydetti. 

Arda Çileker, yalnız pandemi döneminde değil, her dönemde ve her alanda gençlerin sorunları dinleyerek anlayan ve çözüm üreten bir anlayışla hareket edeceklerini belirtirken, özellikle genç girişimcilerin kapısını çalarak sorunlarını dinleyeceklerini, çözüm üretmeye çalışacaklarını, her platformda sesleri olmaya gayret göstereceklerini ifade etti. 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu