KıbrısManşetSiyaset

Arıklı, “Bu yasalar geçecek” dedi, Akansoy, “Meclis’i başınıza yıkarız” sözleriyle çıkıştı

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı YDP Genel Başkanı Erhan Arıklı, Meclis kürsüsünde muhalefetin TC-KKTC İktisadi ve Mali İşbirliği protokolüne yönelik eleştirilerine “Sizi ciddiye almıyoruz, sizi dinlemiyoruz” sözleriyle yanıt verdi

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı YDP Genel Başkanı Erhan Arıklı, Meclis kürsüsünde muhalefetin TC-KKTC İktisadi ve Mali İşbirliği protokolüne yönelik eleştirilerine “Sizi ciddiye almıyoruz, sizi dinlemiyoruz” sözleriyle yanıt verdi.

“Siz istediğiniz kadar bu hükümete kukla deyin, gayrimeşru deyin, bu hükümet icraatlar yapmaya devam edecektir” diyen Arıklı, “Dün Meclis’in gündemine gelen yasalar teknik bir nedenle oylanmadı. Önümüzdeki hafta yeniden gündeme gelecektir” dedi.

Arıklı’nın bu çıkışına “Bu Meclis’i başınıza yıkarız” sözleriyle yerinden yanıt veren CTP Milletvekili Asım Akansoy ile Arıklı arasında gerginlik yaşandı. “Elinizden geleni ardınıza koymayın, bu yasalar geçecek” diyen Arıklı, kendisine “Bu Meclis’i başınıza yıkarız, hodri meydan” şeklinde yanıt veren Akansoy’a “Ne yapacaksınız?” diyerek karşılık verdi.

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu