KıbrısManşetSiyaset

Arıklı: Faiz Sucuoğlu, boğazına kadar YDP kurultayına battı

“UBP kurultayında kimin seçileceğine karışamam, beni ilgilendirmez ama kurultayın ardından kiminle çalışıp çalışmayacağım da benim tercihimdir” diyen Arıklı, Faiz Sucuoğlu’nun Türkiye tarafından istenmediğini söyleyenin kendisi değil Hasan Taçoy olduğunu da dile getirdi

“Faiz Sucuoğlu, boğazına kadar YDP kurultayına battı” diyen YDP Genel Başkanı Ekonomi ve Enerji Bakanı Erhan Arıklı, “Ben kendisini bu konuda birçok kez uyardım. YDP kurultayında Faiz Bey rakibim lehinde ciddi şekilde çalıştı. Ben şimdi Faiz beyle nasıl çalışayım. Benim söylemim ne bir mesaj ne bir müdahaledir” diyerek, Faiz Sucuoğlu’nun Türkiye tarafından istenmediğini söyleyenin kendisi değil Hasan Taçoy olduğunu da dile getirdi.

“UBP kurultayında kimin seçileceğine karışamam, beni ilgilendirmez ama kurultayın ardından kiminle çalışıp çalışmayacağım da benim tercihimdir” diyen Arıklı, “Ben bir kişiyim ve benim haricimde hükümete destek veren 26 milletvekili var. Ben hükümetten çekilsem de hükümet yoluna devam eder. Benim açıklamam niye bu kadar abartıldı anlamadım” diyerek, “Faiz bey beni zaten beğenmemiş ve rakibimi desteklemiş şimdi benim de Faiz beyle çalışmamayı istemek en doğal hakkımdır” şeklinde konuştu.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu