EkonomiKıbrısManşetSiyaset

Arıklı: Kıb-Tek’teki vurguna kol kanat germeye çalışanlar var

Ekonomi ve Enerji Bakanı Erhan Arıklı, Kıb-Tek’teki yolsuzluklarla ilgili açıklamalarının gerçeği yansıtmadığı iddialarına yanıt verdi,  “Ortada Sayıştaylık raporları var” dedi


Ekonomi ve Enerji Bakanı Erhan Arıklı, Kıb-Tek’teki yolsuzluklarla ilgili açıklamalarının gerçeği yansıtmadığı iddialarına yanıt verdi,  “Ortada Sayıştaylık raporları var” dedi.

Kıb-Tek’teki vurguna kol kanat germeye çalışanlar olduğuna dikkat çeken Erhan Arıklı, Sayıştaylık raporlarına işaret ederek “Biz raporları polise verdik onlarda başsavcılığa iletti. Yapabileceğimiz bir şey kalmadı çünkü 2010’dan beri Sayıştaylık dosyaları bekliyor” şeklinde konuştu.

Kıb-Tek ile ilgili yaptığı açıklamaların Yeniden Doğuş Partisi (YDP) kurultayına yönelik çalışmalar olduğu iddialarına da yanıt veren Arıklı, “Çamur atmaya çalışıyorlar ama tutmaz. Ucu nereye dokunursa dokunsun sonuna kadar gideceğim. Meclis’e girdiğim yıllardan beridir Kıb-Tek’le ilgili çalışıyorum. 2010’dan beri süre gelen bir süreçtir, yeni başlamadı” İfadelerini kullandı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu