KıbrısManşetSiyaset

Arıklı: Serdar Denktaş intikam peşinde

UBP ile hükümet kurma çalışmalarının tamamen koptuğunu ve artık geri dönüşü olmayan bir yola girildiğini kaydeden YDP Genel Başkanı Erhan Arıklı, GIYNIK Gazetesi'ne yaptığı açıklamada, hükümet kurma çalışmalarında sonuca ulaşılmamasının en büyük sebebinin DP milletvekili Serdar Denktaş olduğunu savundu

UBP ile hükümet kurma çalışmalarının tamamen koptuğunu ve artık geri dönüşü olmayan bir yola girildiğini kaydeden YDP Genel Başkanı Erhan Arıklı, GIYNIK Gazetesi’ne yaptığı açıklamada, hükümet kurma çalışmalarında sonuca ulaşılmamasının en büyük sebebinin DP milletvekili Serdar Denktaş olduğunu savundu.

GIYNIK ÖZEL – AHMET VAMIK

“Serdar Denktaş intikam peşinde. YDP ve DP’nin içinde olacağı bir hükümeti kesinlikle kabul etmiyor. Böyle bir zihniyetle yola çıkmak mümkün değil. Böyle bir zihniyetin kaptan olduğu gemiye binerseniz o gemi ya bir yere çarpar ya da batar. Biz çok çabaladık, hep uzlaşan taraf olduk ama artık her şey bitti” diyen Arıklı, “Bu saatten sonra yapılması gereken Ersan beyin görevi iade etmesi ve siyasi teamüller gereği Cumhurbaşkanı’nın görevi en çok vekile sahip ikinci büyük partiye vermesi gerekiyor” dedi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu