KıbrısManşetSiyaset

Arıklı’dan dikkat çeken paylaşım

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı, Yeniden Doğuş Partisi (YDP) Genel Başkanı Erhan Arıklı, sosyal medyadan yaptığı bir paylaşımda  Esentepe’de YDP üyeleriyle yemekte bir araya geldiklerini duyurdu. YDP'yi kuran ekibin bir araya geldiğini ve kenetlendiğini, bundan dolayı mutlu ve huzurlu hissettiğini yazdı. Turan Büyükyılmaz, Bertan Zaroğlu ve Cemal Erdoğan'ın da geceyle ilgili düşüncelerini paylaşması dikkat çekti.

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı, Yeniden Doğuş Partisi (YDP) Genel Başkanı Erhan Arıklı, sosyal medyadan yaptığı bir paylaşımda  Esentepe’de YDP üyeleriyle yemekte bir araya geldiklerini duyurdu. “Kendimi YDP’yi kurduğumuz ilk günlerdeki gibi mutlu, huzurlu ve umutlu hissettim. Çünkü, YDP’yi kuran ekip bir araya gelmiş ve kenetlenmişti” ifadelerini kullandı. Arıklı paylaşımına, bir dönem YDP’den ayrılan ve partiye geri dönen YDP Kurucu Genel Sekreteri Turan Büyükyılmaz’ın ” Bu partiyi kuran ekip burada. Biz bu Partiyi kurmak için gece gündüz çalışırken, ‘Değişimci’ arkadaşlar başka partilerde bayrak sallıyordu…” dediğini,  YDP ile yeniden birleşme kararı alan Milletin Partisi Genel Başkanı Bertan Zaroğlu’nun “Yuvamıza döndük. Bizim dönüşümüz YDP’yi büyütecek. Bu dönüşümüzde kim samimi, kim samimi değil anladık” dediğini, Esentepe eski Belediye Başkanı Cemal Erdoğan’ın da ”Bizim için YDP’den başka politika yapacak parti yok. Şimdi birlik zamanıdır” dediğini yazdı.

Arıklı’nın paylaşımı şöyle:

“Esentepe’de üyelerimizle yemekte bir araya geldik. Kendimi YDP yi kurduğumuz ilk günlerdeki gibi mutlu, huzurlu ve umutlu hissettim. Çünkü, YDP yi kuran ekip bir araya gelmiş ve kenetlenmişti.
Orada yapılan konuşmalarda;
Turan Büyükyılmaz;” Bu partiyi kuran ekip burada. Biz bu Partiyi kurmak için gece gündüz çalışırken, “Değişimci” arkadaşlar başka partilerde bayrak sallıyordu…”
Bertan Zaroğlu; “Yuvamıza döndük. Bizim dönüşümüz YDP yi büyütecek. Bu dönüşümüzde kim samimi, kim samimi değil anladık”
Cemal Erdoğan;”Bizim için YDP den başka politika yapacak parti yok. Şimdi birlik zamanıdır”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu