Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
GenelKıbrıs

Arıklı’dan Şenkul’a: ‘Biz hata yapmışız iyi ki bu yasa geçmiş’ demek bu kadar mı zor?

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı, Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul’un hükümete yönelik eleştirilerine tepki göstererek, Yerel Yönetimler Reformu dönemindeki tutumunu hatırlattı. Arıklı, Şenkul’a “İyi ki bu yasa geçmiş. Geçirenlerden Allah razı olsun demek bu kadar mı zor?” diye sordu.

UBP, son günlerde yaşanan adli olaylar üzerinden hükümeti eleştiren Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul’a yanıt verirken, Şenkul’un Yerel Yönetimler Reformu’nun hayata geçirildiği dönemde Başbakan Ünal Üstel’e kameralar önünde teşekkür ettiği görüntüleri de paylaştı.

UBP paylaşımında, “Sayın Şenkul’un bugün unuttuğu videoyu da sizlerle paylaşıyoruz” ifadelerine yer verildi.

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı da söz konusu paylaşımın altına yaptığı yorumla Şenkul’a tepki gösterdi.

Arıklı, “İyi de Sevgili Başkan, o yasanın geçmemesi için Meclisi ablukaya alıp, havalı kornalar çalarak saatlerce bize işkence yapanları gaza getiren ve Meclis kürsüsünü işgal ederek adeta etten duvar ören CTP’ye tek bir mesajın yok mu?” diye sordu.

Arıklı devamında, “Yani ‘Biz hata yapmışız. İyi ki bu yasa geçmiş. Geçirenlerden Allah razı olsun’ demek bu kadar mı zor?” ifadelerini kullandı.

 

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu