GenelKıbrısManşet

Asayiş ve trafik denetim altında

Girne, Gazimağusa ve Güzelyurt Polis Müdürlükleri sorumluluk sahaları içerisinde eş zamanlı asayiş ve trafik denetimleri gerçekleştirdi

Girne, Gazimağusa ve Güzelyurt Polis Müdürlükleri sorumluluk sahaları içerisinde eş zamanlı asayiş ve trafik denetimleri gerçekleştirdi

20SIK SIK DENETLENİYOR

Girne Polis Müdürlüğü, sıkı denetimlerine devam ediyor. Halkın yoğun olarak bulunduğu yerler, eğlence mekânları, kahvehaneler ve pansiyonlar düzenlenen asayiş ve trafik denetimleri ile sık sık denetleniyor. Bölgede huzurun sağlanması adına günaşırı gerçekleşen denetimler, bölge halkı başta olmak üzere tüm vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılanıyor.

ASAYİŞTE TABLO

Geçtiğimiz gün Girne’de gerçekleşen denetimlerde, bölgede ikamet izinsiz kaldığı tespit edilen toplam 4 kişinin tutuklandı. Alkollü içki satış ruhsatı olmadığı halde izinsiz alkollü içki tasarruf edip, satışa sunduğu tespit edilen bir restoran işletmecisi aleyhinde ise yasal işlem başlatıldı. Kumarhane denetimlerinin de yapıldığı operasyonlarda kumarhaneye girmeleri ve bulunmaları yasak toplam 25 kişi tespit edilerek aleyhlerinde yasal işleme gidildi.

POLİS TRAFİKTE GÖZ AÇTIRMIYOR

Trafik denetimlerinde ise toplam 1324 aracın kontrol edildi. Denetim sonucu sürücülerin 211’i yasal hız sınırının üzerinde süratli, 19’u alkollü, 4’ü sürüş ehliyetiz ve 15’i emniyet kemeri takmadan araç kullanmaktan ceza aldı. 14 sürücüye de trafikte seyir halindeyken cep telefonu kullanmaktan ceza kesilen denetimlerinde toplam 401 araç sürücüsü çeşitli trafik suçlarından rapor edildi. 38 araç ise trafikten men edildi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu