KıbrısMagazinManşet

“Aşktan ve sevgiden besleniyoruz”

Doğanın en güzel renklerini hayal gücü ile bir araya getirerek farklı aranjmanlar eşliğinde Kuzey Kıbrıs’a sunan Selen Poyrazlı, yeni mağazası ile Lefkoşa’da kalplere dokunacak.

Bahar Sancar-

Girne’de iki yıl önce hayata geçirdiği floral butik Decoclass ile kısa sürede çok sevilen ve yaptığı aranjmanlar ile adından söz ettiren bir isim olan Selen Poyrazlı, yeni mağazasını Lefkoşa’da hizmete sundu…

Birbirinden farklı objeler ve geniş çiçek seçenekleri ile sevginizi doğanın en nadide seçenekleri ile ifade etmenizi sağlayacak olan Selen Poyrazlı’yı Lefkoşa’daki yeni mağazasının kapılarını ekibimize açtı.

FLORAL BUTİK ARTIK LEFKOŞA’DA…

Decoclass olarak on iki yıldır Lefkoşa’da organizasyon ve gelinlik üzerine hizmet verdiklerini belirterek sözlerine başlayan Selen Poyrazlı, floral butik olarak da artık Lefkoşa’da yer aldıklarını söyledi. Çiçekçilik sektöründe bilinen dışında ve çok farklı bir segmente sahip olduklarını söyleyen Poyrazlı, aşkın günü Sevgililer Günü öncesinde yoğun bir hazırlıkla bu özel gün için hazır olduklarını belirtti.

HAYALLERİN ÖTESİNDE ÇİÇEK TASARIMLARI…

Bu özel gün öncesinde yoğun bir tempo ile Lefkoşa halkı için gerekli tüm malzemelerini objelerini birbirinden güzel ve eşsiz renklerdeki çiçekler ile birlikte hazırladıklarını belirten Selen Poyrazlı, “Biz fazlasıyla bu özel gün için hazırız. Yurt dışından çok sayıda ithal ürün getirttik. İş yoğunluğu bulunması sebebi ile ithalatımızı kendimiz yapıyoruz. Bu nedenle görülmedik, bilinmedik ve çok çeşitli alternatifler ile Lefkoşa halkımız hayal ettiklerinin ötesinde her şeyi her zaman mağazamızda bulabilirler. 12 yıllık gelinlik ve organizasyon deneyimimizin ardından Lefkoşa Dereboyu’nda floral butik deneyimlerimizi onlarla paylaşacağız. İşlerimizin hacmini büyüterek, müşterilerimizden aldığımız destekle emin adımlarla ve kararlılıkla yürüyoruz” dedi.

“EMİN ADIMLARLA İLERLEMEYE DEVAM EDİYORUZ…”

Şu anda faaliyette olan üç tane mağazalarının olduğunu da sözlerine ekleyen Selen Poyrazlı “On iki yıldır Dereboyu’nda Gelinlik ve organizasyon üzerine hizmet veriyoruz. İki yıldır da Girne’de Floral Butik olarak canlı ve yapay çiçeklerle özel aranjmanları birleştirerek hizmetlerimiz devam ediyor. Oradaki ilgiden sonra Lefkoşa’mıza da böyle bir mağazanın gerekli olduğunu düşündük ve 14 Şubat Sevgililer Günü öncesinde hizmete açarak halkımızı mağazamızla buluşturduk. Ekip gücümüzle, ürünlerimizle, malzemelerimizle ve yılların getirdiği tecrübelerimiz ile emin adımlarla ilerlemeye devam ediyoruz. Bilinenin ve görülenin dışında bir çiçek mağazası burası. Organizasyonlarımı da burada devam edecek ve sıra dışı objeler ile halkımızın hayallerini gerçeğe dönüştüreceğiz” sözlerini aktardı.

“DECOCLASS ÇİÇEKÇİLİĞİ BİLİNEN ANLAYIŞIN ÖTESİNE TAŞIDI…”

Girne tecrübesinin ilk heyecan olduğunu söyleyen Selen Poyrazlı, “Girne’deki floral butiğimizde edindiğimiz tecrübeler ve aldığımız geri dönüşlerin ardından Lefkoşa’da da bu projeyi hayata geçirme fikri ortaya çıktı. Tanıdığımız insanlar ve müşterilerimizden bu konuda çok destek aldık. Çiçekçiliği bilinen anlayışın ötesine taşıyarak Avrupai standartlarda sunuyoruz ve bu da müşterilerimizin kendilerini özel ve ayrıcalıklı hissetmesine yardımcı oluyor. Tasarımlarımız ile Kuzey Kıbrıs’ın hayallerine dokunduğumuz ve onları mutlu ettiğimiz için büyük ve haklı bir gurur yaşıyoruz. Umuyoruz ki Decoclass Lefkoşa mağazamızda da aynı duygu ve heyecanları müşterilerimizle paylaşacağız ve farklı tasarımları onlara sunacağız. Çok motiveyiz ve kelimenin tam anlamı ile Lefkoşa’ya hizmet için her şeyimiz hazırız” dedi.

“BÜYÜK BİR GURUR DUYUYORUZ…”

Yeni mağazalarının Lefkoşa’daki gelinlik ve organizasyon mağazası ile yakın mesafede bulunduğunu da sözlerine ekleyen Selen Poyrazlı, “Yeni açılan mağazamız Grand Pasha Otel’in hemen karşısında. İki mağazada da müşterilerimiz ile her şekilde ilgilenmek ve taleplerine cevap vermek için yakın mesafe seçtim. Diğer Mağazamız da Dereboyu’nda Near East Bank’ın yanında. Decoclass olarak Lefkoşa’da tecrübelerimizle en iyi şekilde yer aldığımız ve yeni mağazamızı açmış olmaktan dolayı büyük bir gurur duyuyoruz” dedi.

ÖZEL TASARIMLARIN SIRRI “KADIN ELİ”…

Sektöründe kadın olmanın avantajını da kullanan Selen Poyrazlı “Kadın eli” olarak adlandırıyor bu avantajı. İnsanların ruhuna dokunan dokunuşlarla hayalleri gerçeğe dönüştüren Selen Hanım, işini güçlü ekibi ile birlikte titizlik içerisinde ve hiçbir detayı es geçmeden gerçekleştirdiklerini söylüyor. Her detayda kişilerin kendilerinden bir parça bulabilecekleri ve baştan sona kadar her şeyi ile mükemmelleştirilmiş bir organizasyon ile bu mutluluğu taçlandıran Selen Poyrazlı, çiftlerin en özel günlerine imzasını atıyor ve hayalleri gerçeğe dönüştürüyor.

“AŞKTAN VE SEVGİDEN BESLENİYORUZ…”

İnsanların hayatlarının en özel gününde büyük bir rol oynayan Selen Hanım’a bu heyecanı paylaşmanın nasıl bir duygu olduğu sorusunu yöneltiyoruz. “O heyecanı paylaşmanın verdiği o duygu ve heyecanla birlikte tarif edilemez bir mutluluk benim için. Çiftler ilk nikâhın başladığı anda yürüyüş yoluna girecekleri zaman gözlerindeki o ifade aslında benim en büyük ilham kaynağım. Hazırladığımız aranjmanlarda da aynı tutkuyu yaşıyoruz. İnsanların tasarımlarımızı gördüğü andaki yüz ifadelerini hayal ederek daha büyük bir aşkla işimize sarılıyoruz. Aşktan ve sevgiden beslenerek ilerliyoruz” cevabını veriyor bizlere Selen Poyrazlı…

“YÜREĞİNİZDEN GELEN SEVGİYLE VE AŞKLA KALIN…”

Yaklaşan 14 Şubat Sevgililer Günü mesajını da sorduğumuz Selen Poyrazlı, “biz hep müşterilerimizin en özel ve en mutlu günlerinde yanlarında olduk. Aşkı anlatmanın en güzel yolu çiçeklerden geçer. O nedenle de hiçbir bayan çiçeksiz kalmamalı…” cümleleri ile cevap vererek bu özel günün değerini anlatmış oldu… “Yüreğinizden gelen sevgiyle ve aşkla kalın…” diyerek bu güzel sohbeti tamamlayan Selen Poyrazlı’ya HABERCİ ekibi olarak bizler de hayırlı olsun diyoruz…

Diğer Haberler

Başa dön tuşu