GenelKıbrısManşet

Atatürk spor salonu kavşağında sinyalizasyon çalışması yapılacak

Atatürk Spor Salonu (Sanayi) Kavşağı Sinyalizasyon Sisteminde yarın Saat: 09:00-15:00 saatleri arasında yenilenen sinyalizasyon sistemi alt yapısının devreye alma çalışmaları nedeniyle sinyalizasyon sistemi geçici olarak kapatılacağı duyuruldu.

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı’ndan yapılan açıklama şu şekilde;

Atatürk Spor Salonu (Sanayi) Kavşağı Sinyalizasyon Sisteminde 30/09/2022 (Cuma) tarihinde Saat: 09:00-15:00 saatleri arasında yenilenen sinyalizasyon sistemi alt yapısının devreye alma çalışmaları nedeniyle sinyalizasyon sistemi geçici olarak kapatılacaktır.

Çalışma Kapsamında,

• Fuar alanı yönünden kavşağa gelen sürücüler için, sağa dönüşler (Göçmenköy Yönüne) çalışma boyunca kapalı olacaktır. Sola dönüşler (Sanayi Bölgesine) ve düz gidişler (Alpet Işıkları yönüne) serbest olacaktır.

• Alpet Işıkları yönünden kavşağa gelen sürücüler için, sağa dönüşler (Sanayi Yönüne) çalışma boyunca kapalı olacaktır. Sola dönüşler (Göçmenköy Bölgesine) ve düz gidişler (Fuar Alanı yönüne) serbest olacaktır.

• Sanayi yönünden kavşağa gelen sürücüler için, sağa dönüşler ve düz gidişler (Fuar Alanı Yönüne ve Göçmenköy Yönüne) çalışma boyunca kapalı olacaktır. Sola dönüşler (Alpet Işıkları Yönüne) sağdan gelene YOL VER şeklinde serbest olacaktır.

• Göçmenköy yönünden kavşağa gelen sürücüler için, sağa dönüşler ve düz gidişler (Sanayi Yönüne ve Alpet Işıkları Yönüne) çalışma boyunca kapalı olacaktır. Sola dönüşler (Fuar Alanı Yönüne) sağdan gelene YOL VER şeklinde serbest olacaktır.

Bu güzergâhı kullanacak sürücülerin can ve mal güvenliği açısından, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları önemle rica olunur.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu