GenelKıbrısManşetToplumYaşam

Ateş grubu burçları bu hafta karanlık yanlarıyla yüzleşiyor!

Ateş grubu burçlarını bu hafta neler bekliyor? Ne yapmalısınız?

cosmica

Ateş grubu burçları bu hafta karanlık yanlarıyla yüzleşiyor. İçinizde gizlediğiniz ve kimseye belli etmediğiniz sizi üzen ve uykusuz geceler geçirten konularda artık bir aydınlanma yaşayacaksınız.

Korkularınız, endişeleriniz, geçmişten gelen kaygı ve güvensizlikleriniz size engel oluyor ve siz de bunun farkındasınız.

Kimseye belli etmiyor gülümsüyorsunuz da içinizde kopan fırtınaları bir siz biliyorsunuz. Anlaşılmadığınızı hissediyor ve sizi zayıf düşüren bu konuları kendi kendinize çözmeye çalışıyorsunuz.

Lakin bu sorunları kendi kendinize düşündükçe içinden çıkılmaz bir hal alıyor, ne yapacağınızı bilmiyor, kendinizi çıkmazda hissediyorsunuz. Bu noktada melekleriniz size önderlik etmenizi söylüyor.

Siz güçlüsünüz ve her zorluğun üstesinden tek başınıza geldiniz bunca zaman. Yine gelebilirsiniz. Melekleriniz sizi rahatsız eden, içinizi kemiren bu korkuların üzerine gitmenizi talep ediyor.

ÖNCÜ OLUN VE KORKULARINIZLA YÜZLEŞİN

Öncü olun ve korkularınızla yüzleşin. Sizi korkutan her ne varsa üzerine gidin ve yüzleşin. Böylelikle aslında sizi korkutan bu durumların pek de can alıcı olmadığını, sizin yüzleşmekten kaçtığınız için kafanızda büyüttüğünüzü göreceksiniz.

Rumi “Ay ve güneş gibi uçarım, gökyüzünün perdelerini açarım” diyor. Kendinize güvenmeniz ve karanlıktan çıkarak, olaylara daha farklı bir perspektiften adeta kuş bakışı bakarak, aydınlığa kavuşmanız isteniyor. Zihninizden çıkmalı, olayları daha objektif değerlendirmelisiniz.

Başmelek Mikail de bu sağlıksız durumu terk etmenin zamanının geldiğini söylüyor. Artık zincirlerinizi kırmalı ve özgürleşmelisiniz. İçinde bulunduğunuz bu ruhsal durum sizi yıpratmaktan başka bir şey yapmıyor.

Uykusuz geçirmenizin yanı sıra sağlığınızı da olumsuz yönde etkiliyor. Şifalanabilmeniz için şunu söyleyin:

“Sevgili Başmelek Mikail, şu anda hayatımın hangi kısmına odaklanmam gerekiyor? Cevaplarını duymama ve yaşamımda sağlıklı değişiklikler yapmama yardım ettiğin için teşekkür ederim.”

AŞIRI DUYARLISINIZ VE HER YÖNDEN MESAJLAR ALIYORSUNUZ

Akaşik kayıtlarımızda tüm ruhumuzun şu ana dek yapmış olduğu yolculuklar kayıtlı ve tüm cevaplar orada saklı. Sistem, ruh rehberlerinizle bağlantı kurmanızı ve içinde bulunduğunuz durumun cevaplarını bulabilmeniz için onlardan size bu bilgiyi hatırlamalarını talep etmenizi söylüyor.

Baykuş Ruhu olayları daha net görebilmeniz için sizlere rehberlik ediyor. İçinizdeki bilgeliği keskin duyularınızın ve hepimizin paylaştığı ortak bilinçteki bilgeliğin şekillendirdiği hatırlatılıyor.

En karanlık gecede bile Baykuş net bir şekilde görür ve birincil duyu olan sezgi de dahil olmak üzere bütün duyularıyla yolunu bulur. Şu anda aşırı duyarlısınız ve her yönden mesajlar alıyorsunuz.

Bütün duyularınıza dikkat edip sezginizin sadece parçaları değil, bütünü de anlamanız için size yol göstermesine izin verin. Duyularınızın gerçekliğine güvenerek bilgeliğinizin artmasına ve size yol göstermesine izin verin.

SEZGİ GERÇEKTİR, GEREKEN NETLİĞİ KAZANMANIZI SAĞLAYABİLİR

Sezgi gerçektir ve şu anda size durumunuzu anlamak için gereken netliği kazanmanızı sağlayabilir. Duyumsadıklarınızın sizi çok etkilediğini ve bunalttığını mı hissediyorsunuz? Şu anda çok mu duyarlısınız ve aşırı uyaran bir bilgi bombardımanı altında mısınız?

Bu bunalımın panzehri ayağını yere sağlam basmak ve güvenli yuvanıza geri dönmektir. Böylece bu bilgelik size netlik kazandıracak ve akışta yol gösterecek. Baykuş size netleşmeniz gerektiğini hatırlatırken bilgeliğiniz ve hissettiğiniz, deneyimlediğiniz her şeyden anlam çıkartma yetinizi geri dönecektir.

Siz yenileniyorsunuz ve içinizde yeniden ilkbahar esintileri esiyor. İlahi sistemden rehberlik alarak gideceğiniz yönü belirleyeceksiniz. Siz sistem tarafından yönlendiriliyorsunuz.

BİLMEDİĞİNİZ BİR MACERAYA YOLCULUK EDİYORSUNUZ

Bilmediğiniz bir maceraya yolculuk ediyorsunuz. Sonunu bilmediğiniz için yol belirsiz ya da karanlık görünebilir ama siz adım atmadıkça sizi bekleyen güzellikleri de göremeyeceksiniz.

Kendinizi hayatın akışına bırakmalı ve direnmemelisiniz. Alıştığınız düzenin dışına çıkmaktan korkmamalısınız. Bu sizin hayrınıza olacak. Yepyeni bir yol ve yepyeni bir hayat var önünüzde.

Siz buna çağırılıyorsunuz ve akışta kalarak size sunulan fırsatları değerlendirmelisiniz. İçinizdeki bilge her şeyi biliyor merak etmeyin. Siz sadece adım atın ve gerisini akışa bırakın. Farkına varmadan o yolda yürümeye başladığınızı göreceksiniz.

İYİ KALBİNİZ VE İÇİNİZDEKİ SESİN SİZE REHBER OLMASINA İZİN VERİN

Aşk konusunda kişisel koruyucu meleğinizden yardım almanız isteniyor. Olmasını istediğiniz şeyleri dilemeniz ve hiçbir isteğinizin geri çevrilmeyeceğinin bilincinde olmanız isteniyor.

Saf enerji sizinle, iyi kalbiniz ve içinizdeki sesin size rehber olmasına izin verin. Koruyucu meleğinize bir isim verebilirsiniz. O siz ne zaman isterseniz yanınızda, sizi duyuyor ve iyiliğiniz için çalışıyor. Ondan her zaman yardım dileyebilirsiniz. Zor anlarda ve her koşulda korunduğunuzu bilin.

Korkmayın, bu yolculukta yalnız değilsiniz. Koruyucu meleğiniz sizi koruyor ve destekliyor. Siz onları göremeseniz de sizi koruduğunu bilmeniz isteniyor.

KORKULARINIZIN PEŞİNDEN GİTMELİSİNİZ

Avcı Ruhu sizleri korkularınızın peşinden gitmeye çağırıyor. İçinizi kemiren ve sizi korkutan o yöne doğru tıpkı bir avcı gibi iz sürerek gidin ve yüzleşin. Şu an bir dönüm noktasındasınız.

Hayatınız değişiyor ve artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Sisteme ve akışa güvenmeli, direnmemelisiniz. Her şey en yüksek hayrınıza olacak. Kabul edin:

“Hayatımda gücü elimde tutuyorum. Her gün değerimi ve gücümü kutluyorum.”

Bu hafta finansal sıkıntılar yaşayacağınız bir hafta olabilir. Harcamalarınıza dikkat etmeli ve yeni bir iş girişiminde bulunmayı planlıyorsanız bu kararınızı bekletmelisiniz.

Maddi kayıplar yaşamamak adına sabırlı davranmalı ve tutumlu olmanız gereken bir hafta. Harcamalarınıza dikkat etmeniz isteniyor:

“Her türlü döngüyü ağır başlı ve farkındalıklı bir şekilde aşabilirim. Kendimi artan zenginliğe açıyorum. Para hayatıma kolayca giriyor ve onun faydalarını görüyorum.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu