Diğer SporlarKıbrısManşetSpor

Atletlerimiz başarıdan başarıya koşuyor

Turkcell Türkiye Büyükler Salon Atletizm Şampiyonası İstanbul Ataköy Atletizm Salonu’nda yapıldı

TAYGUN VE DOĞA, TÜRKİYE İKİNCİSİ
Turkcell Türkiye Büyükler Salon Atletizm Şampiyonası İstanbul Ataköy Atletizm Salonu’nda yapıldı. KKTC Atletizm Federasyonu’na bağlı atletlerimiz iki gün süren yarışlarda 60 metre ve 200 metrede yarıştı.

Sporcularımız 200 metrede müthiş başarıya imza atarak her iki atletimiz de gümğş madalya kazandı. Doğa Erek 200 metrede kariyerinin en iyi derecesini koşarak 25.90 ile Türkiye ikincisi oldu. Taygun Artan Ozcihan’da 21.68 derecesi ile kürsüde yerini aldı ve Türkiye Salon Atletizm Şampiyona’sını ikinici olarak tamamladı.  Türkiye Büyükler Salon Atletizm Şampiyonası’nın ikinici gününde her iki sporcumuzda büyük başarı elde ederek günü ikincilik ile tamamladılar ve kürsüde yerlerini alan sporcularımıza ikincilik madalyalarını antrenörleri Celal Keleş verdi. KKTC Atletizm Federasyonu yaptığı açıklamada “Her iki atletimizi gösterdikleri başarıdan dolayı tebrik eder antrenörlerini kutlarız.” ifadelerine yer verildi.

 

İLK GÜN 60 METREDE YARIŞTILAR
KKTC Atletizm Federasyonu sporcuları Taygun Artan Özcihan ve Doğa Erek yarışların ilk gününde 60 metrede yarıştılar. 60 metre branşında ilk gün piste çıkan atletlerimizden Taygun Artan Özcihan kendi serisinde 7.07 sn derecesi ile 2., Doğa Erek de kendi serisini 8.08 sn ile 2. olarak tamamladı ve finale katılmaya hak kazandılar. Final yarışında; Taygun Artan Özcihan erkekler 60 metre B finalinde 7,09 sn ile 4. ve Türkiye Şampiyonası’nı genel klasmanda 11. sırada tamamladı.  Doğa Erek ise kadınlar 60 metre A finalinde yarıştı ve 8,16 sn ile Türkiye 7.’si olarak yarışmayı tamamladı.

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu