KıbrısManşetSpor

Avrupa Çocuk Fitnes Şampiyonası’nda kızlarımız bir başarılara imza attı

KKTC Halter ve Vücut Geliştirme Federasyonu’na bağlı Nev Çocuk Fitnes sporcuları, IBFF tarafından 22-25 Eylül  tarihleri arasında Hırvatistan'ın Novalja şehrinde düzenlenen Avrupa Çocuk Fitnes Şampiyonası’nda bir kez daha ülkemizi gururlandıran başarılara imza attı.

 

 

HIRVATİSTAN’DA GURURLANDIRAN BAŞARI: KKTC Halter ve Vücut Geliştirme Federasyonu’na bağlı Nev Çocuk Fitnes sporcuları, IBFF tarafından 22-25 Eylül  tarihleri arasında Hırvatistan’ın Novalja şehrinde düzenlenen Avrupa Çocuk Fitnes Şampiyonası’nda bir kez daha ülkemizi gururlandıran başarılara imza attı.

 

NEV FİTNES KIZLARI PODYUMU SALLADI : Şampiyonada, KKTC Halter ve Vücut Geliştirme Federasyonu Asbaşkanı ve Milli Takım antrenörü Neval Çelebioğlu Akgürgen nezaretinde 8 kız sporcumuz KKTC adına podyuma çıkarak ülkemizi başarıyla temsil etti. Sporcularımız başarılı performansları sonucu toplamda 4 Avrupa şampiyonluğu yanı sıra, 1 ikincilik, 2 üçüncülük, 2 dördüncülük ve 2 de beşincilik kazandı.

 

SPORCULARIMIZIN ELDE ETTİĞİ DERECELER: Şengül Karataç Acro Dans ve Fit Kids kategorisinde çifte birincilik yaşarken Su Öz Miss Fitnes kategorisinde birinci Fit Kids kategorisinde de üçüncü oldu. NEV Team takımsal klasmanda birincilik aldı. Nira Korahan Fit Kids kategorisinde Avrupa ikincisi oldu. Aysa Güzen Fit Kids kategorisinde üçüncü, Nazemin Dayı Fitnes Dans kategorisinde, Hazal Akçabey de Belly Dans kategorisinde dördüncülük elde etti. Elvin Çavuşoğlu Fitnes Dans kategorisinde Lavin Çerkez de Fit Kids kategorisinde beşinci oldular.

 

 

Çocuk fitnes sporcularımızın elde etmiş olduğu başarılı sonuçlar;

Sporcu                   Kategori                Derece

Şengül Karataç     Acro Dans             Birinci

Şengül Karataç     Fit Kids                   Birinci

Su Öz                     Miss Fitness          Birinci

NEV Takım            Fit Kids                   Birinci

Nira Korahan        Fit Kids                   İkinci

Su Öz                     Fit Kids                   Üçüncü

Asya Güzen           Fit Kids                   Üçüncü

Nazemin Dayı       Fitness Dans         Dördüncü

Hazal Akçabey     Belly Dans             Dördüncü

Elvin Çavuşoğlu   Fitness Dans         Beşinci

Lavin Çerkez         Fit Kids                   Beşinci

Diğer Haberler

Başa dön tuşu