KıbrısManşet

Aynı güzergah üzerinde günler önce bir gencimizi kaybetmiştik

30 Aralık 2021 tarihinde Lefkoşa-Girne anayolu üzerinde bir gencin hayatını kaybetmesinin ardından bugün aynı güzergah üzerinde ve yüksek gerilim hattına daha yakın bir reklam panosu üzerinde yeniden bir işçi ölümle burun buruna çalışıyor.

30 Aralık 2021 tarihinde Lefkoşa Girne anayolu üzerinde bulunan bir reklam panosu üzerinde projektör montesi yaparken elektrik akımına kapılan 28 yaşındaki genç yaşamını yitirmesinin ardından bugün yine başka bir işçi hiçbir güvenlik önlemi almadan pano üzerinde çalışıyor.

“Gencecik bir kişinin yaşamını kaybetmesi dahi ders alınmasına yeterli olmuyor mu?” sorularını akıllara getiren bu olayda aynı güzergah üzerinde ve yüksek gerilim hattına daha yakın bir reklam panosu üzerinde yeniden bir işçinin ölümle burun buruna olduğu görünmekte.

Meles Haileu’nin ölümünün ardından polisin titizlikle yürüttüğü soruşturma neticesinde dün Gıynık Gazetesi’nin elde ettiği bilgilere o yol üzerinde bulunan diğer reklam tabelalarının da yüksek gerilim hattı üzerinden geçtiği ve tehlike arz ettiği bilgisi alınmıştı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu