Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
KıbrısManşetToplum

Bağımsızlık Yolu, Çalışma Bakanlığı önünde asgari ücret için eylem yaptı

Bağımsızlık Yolu, Çalışma Bakanlığı önünde müzikli protesto, basın açıklaması ve eylem gerçekleştirdi

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Bağımsızlık Yolu, Çalışma Bakanlığı önünde müzikli protesto, basın açıklaması ve eylem gerçekleştirdi.

Bağımsızlık Yolu’ndan verilen bilgiye göre, Baraka Kültür Merkezi Müzik Grubu Sol Anahtarı’nın protest şarkıları ile başlayan eylemde, “Asgari Ücret En Düşük Kamu Maaşına Endekslensin” pankartı açıldı.

Bağımsızlık Yolu adına basın açıklaması yapan Parti Meclisi üyesi Umut Ersoy, geçtiğimiz 6 ayda her ürüne zam üstüne zam yapıldığını ve son 3 haftada akaryakıta 3 kere zam uygulandığını söyledi.

Ete, süte, ekmeğe, elektriğe zam yapıldığını belirten Ersoy, asgari ücrete zam gelmesi beklenirken komisyonun ısrarla toplanmamasını eleştirdi.

Ersoy, yüzde 33.32 olarak açıklanan hayat pahalılığının asgari ücrete yansıtılmasının doğru olmayacağını belirterek, artışın yüzde 66 olmasını önerdi.

Ersoy, Bağımsızlık Yolu’nun asgari ücretin en düşük kamu maaşına endekslenmesi ile ilgili hazırladığı yasa tasarısını, 13 Temmuz’da Sami Özuslu’nun yemin vereceği Meclis oturumunda görüşülmesi için çağrıda bulundu.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu