KıbrısManşetToplum

Bağımsızlık Yolu Milletvekili Adayı Ersoy Gönyeli Bulvarı’nda yürüyüş gerçekleştirdi

Bağımsızlık Yolu Milletvekili adayı Umut Ersoy, parti üyeleri ve sempatizanlarıyla Gönyeli Belediye Bulvarı olarak da bilinen Öğretmenler Caddesinde yürüyüş gerçekleştirdi. Caddeden geçen halkın ve esnafın büyük coşkusuyla karşılaşan Bağımsızlık Yolu, bölgede şarkılar eşliğinde adayının tanıtıldığı ve parti politikalarının anlatıldığı broşür dağıtımı da gerçekleştirildi

Bağımsızlık Yolu Milletvekili adayı Umut Ersoy, parti üyeleri ve sempatizanlarıyla Gönyeli Belediye Bulvarı olarak da bilinen Öğretmenler Caddesinde yürüyüş gerçekleştirdi. Caddeden geçen halkın ve esnafın büyük coşkusuyla karşılaşan Bağımsızlık Yolu, bölgede şarkılar eşliğinde adayının tanıtıldığı ve parti politikalarının anlatıldığı broşür dağıtımı da gerçekleştirildi.

 

Seçim şarkısının çalındığı ve yoldan geçen araçların kornalarla destek verdiği yürüyüşte, Bağımsızlık Yolu’na gösterilen yoğun ilgiyle son yürüyüş etkinliği gerçekleştirildi. Seçim süreci boyunca bir çok farklı kesimden, Bağımsızlık Yolu ve Milletvekili adayı Umut Ersoy’un emekten yana taraf olan, halkın haklarını savunduğu politikalar yoğun ilgiyle karşılandı.

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu