KıbrısManşetSiyaset

Bakan Öztürkler: Mahkumların sorunlarını kendilerinden dinleyeceğim

Merkezi Cezaevi Müdürü Fatih Erdoğan ile geçtiğimiz hafta bir araya geldiğini ve Merkezi Cezaevi’ndeki mahkûmların sorunlarıyla ilgili olarak görüşme gerçekleştirdiğini kaydeden Bakan Ziya Öztürkler, sorunların çözümü için girişim başlatacaklarını da açıkladı

Merkezi Cezaevi’ndeki mahkûmların seslerini duyurmak amacıyla GIYNIK Gazetesi aracılığıyla yayınlanan mektupla ilgili olarak gazetemizin sorularını yanıtlayan İçişleri Bakanı Ziya Öztürkler, Merkezi Cezaevi yetkilileriyle görüştüğünü ve şu an için açlık grevi gibi bir durumun söz konusu olmadığını, tüm mahkûmların yemek aldığını belirtti. Öztürkler, mahkûm yakınlarının bu yönde bir endişeleri olmaması çağrısında da bulundu.

Merkezi Cezaevi Müdürü Fatih Erdoğan ile geçtiğimiz hafta bir araya geldiğini ve Merkezi Cezaevi’ndeki mahkûmların sorunlarıyla ilgili olarak görüşme gerçekleştirdiğini kaydeden Bakan Ziya Öztürkler, sorunların çözümü için girişim başlatacaklarını da açıkladı.

Önümüzdeki hafta içerisinde Merkezi Cezaevi’ne ziyaret gerçekleştireceğini açıklayan İçişleri Bakanı Ziya Öztürkler, mahkûmların sorunlarını birebir kendilerinden dinleyeceğini de vurguladı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu