KıbrısManşetSağlık

Bakan Pilli, kendini karantinaya aldı! Evden de olsa görevinin başında olacak

Covid-19 pozitif olan Lefkoşa Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Adil Özyılkan’la 10 Aralık Perşembe günü aynı ortamda bulunan Sağlık Bakanı Dr. Ali Pilli, kendini karantinaya aldı

GIYNIK ÖZEL

Covid-19 vakasıyla birinci derece temaslı olan ve dün itibariyle covid-19 pozitif olan Lefkoşa Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Adil Özyılkan’la 10 Aralık Perşembe günü aynı ortamda bulunan Sağlık Bakanı Dr. Ali Pilli, kendini karantinaya aldı.

Cumartesi günü yaptırdığı test sonucunun negatif olması ve Adil Özyılkan’ın da bulunduğu toplantıda tüm önlemlerin alınmış olmasına rağmen, Bakan Pilli, olası riskleri ortadan kaldırmak adına dün akşam itibariyle,
1 Temmuz öncesinde olduğu gibi yine Lefkoşa’daki evinde izole oldu.

GIYNIK Haber Müdürü Ahmet Vamık’a konuşan Sağlık Bakanı Dr. Ali Pilli, covid-19 yönetiminin başında olmaya devam edeceğini vurgulayarak, bugün gerçekleştirilecek Sağlık Üst Kurulu toplantısına online olarak katılarak toplantıya başkanlık edeceğini ifade etti.

Gün içerisinde çok sert ve radikal tedbirlerin alınabileceğini kaydeden Bakan Pilli, “Halk sağlığı önceliğimizdir. Ekonomiyi de ayakta tutmak önemlidir fakat halk sağlığını riske atacak her türlü girişimin karşısında olmaya devam edeceğiz” diyerek, bugün itibariyle ülke genelinde denetimlerin de sıkılaştırılacağını ve cezai işlemlerin uygulanacağını ifade etti.

Diğer Haberler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu