GenelKıbrısManşetSpor

Balkanların en iyi vücutları

KKTC Halter ve Vücut Geliştirme Federasyonu, Vücut Geliştirme Milli Takımı sporcuları Sırbistan’da gerçekleşen IFBB Balkan Şampiyonası’nda 3 şampiyonluk, 5 ikincilik ve 1 üçüncülük elde etti.

3 ŞAMPİYONLUK, 5 İKİNCİLİK, 1 ÜÇÜNCÜLÜK

KKTC Halter ve Vücut Geliştirme Federasyonu, Vücut Geliştirme Milli Takımı sporcuları Sırbistan’da gerçekleşen IFBB Balkan Şampiyonası’nda 3 şampiyonluk, 5 ikincilik ve 1 üçüncülük elde etti. KKTC Halter ve Vücut Geliştirme Federasyonu Başkanı Ali Dahlameroğlu’nun uluslararası hakem olarak görev aldığı Balkan Şampiyonası’na katılan sporcularımız elde ettikleri başarılarla ülkemize büyük gurur yaşattılar.

MESUTOĞLU’NDAN ÇİFTE BALKAN ŞAMPİYONLUĞU

Enver Mesutoğlu, Vücut Geliştirme -70 Kg. ve Klasik Fizik kategorilerinde çifte Balkan Şampiyonluğu yaşarken Klasik Fizik Açık kategorisinde de ikinci oldu.

BİR BALKAN ŞAMPİYONLUĞU DA ÖZEKMAN’DAN

Emir Özekman, Klasik Vücut Geliştirme -175 Cm. kategorisinde Balkan Şampiyonluğuna ulaşırken Vücut Geliştirme -80 Kg. kategorisinde ikincilik elde etti.

BENGİSOY İKİNCİLİK VE ÜÇÜNCÜLÜK YAŞADI

Mithat Bengisoy, Vücut Geliştirme -90 Kg. kategorisinde ikincilik, Klasik Vücut Geliştirme +175 Cm. kategorisinde de üçüncülük yaşadı.

SERPİL ÖZKAN ÇİFTE İKİNCİLİK ELDE ETTİ

Şampiyonada ülkemiz adına mücadele eden tek kadın milli sporcumuz Serpil Özkan Wellness ve Body Fitness +163 Cm. kategorilerinde çifte ikinciliğe ulaştı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu