KıbrısManşetToplum

Barçın: “Bayram tatilinde çalışan özel sektör emekçileri için bakanlık ne yapacak?”

Cumhuriyetçi Türk Partisi Milletvekili Devrim Barçın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Çalışma Bakanlığı'nı göreve çağırdı

Cumhuriyetçi Türk Partisi Milletvekili Devrim Barçın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Çalışma Bakanlığı’nı göreve çağırdı.

Barçın açıklamada, bir çok kurumsal büyük firma, sponsorlu reklam verip, Resmi Tatil olan Kurban Bayramı boyunca açık olacağının duyursunu yaptığını belirtirken; Gerekli mevzuatın özel sektör emekçileri için uygulanması adına bir Milletvekili olarak elinden ne gelirse yapacağını vurguladı.

Açıklamanın tamamı şöyle;

ÇALIŞMA BAKANLIĞI GÖREVE

Bir çok kurumsal büyük firma, sponsorlu reklam verip, Resmi Tatil olan Kurban Bayramı boyunca açık olacağının duyursunu yapıyor.

Bu iş yerlerinde çalışan özel sektör emekçilerinin İş Yasası’na uygun ücretlerini alması yönünde Çalışma Bakanlığı ne yapmayı düşünüyor acaba ?

Bu konunun takipçisi olacağımı, yasaların uygulanıp uygulanmadığını bizzat takip edeceğimi ve gerekli mevzuatın özel sektör emekçileri için uygulanması adına bir Milletvekili olarak elimden ne gelirse yapacağımı belirtmek isterim dostlar

Diğer Haberler

Başa dön tuşu