KıbrısManşetToplum

Barçın’dan Berova’ya: Abaküs ile anlamadınız, hesap makinesi ile geliyorum

CTP Milletvekili Barçın’ın sigorta poliçelerine yönelik Maliye Bakanlığı’na yönelttiği soruya Berova’dan cevap geldi. Barçın’ın abaküsle kürsüye çıktığı anları hatırlatan Berova, “Soruna cevap vereceğim ancak anlaman için abaküsüne ihtiyacın olabilir. Getirmeyi unutma lütfen” dedi. Barçın ise karşılık olarak, “Abaküs ile izahatları anlamadınız, bu sefer hesap makinası ile geliyorum” ifadelerini kullandı

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Milletvekili Devrim Barçın ile Maliye Bakanı Özdemir Berova’nın sosyal medyadaki “abaküs” atışması komik anlara sahne oldu.

CTP Milletvekili Barçın, sigorta poliçelerine yönelik Maliye Bakanlığı’na sonu yöneltti, Bakan Berova ise paylaşımın altına yaptığı yorumda Barçın’ın abaküsle kürsüye çıktığı anları hatırlattı. Berova, “Pazartesi ya da Salı kürsüden sorunu sor cevap vereceğim ancak anlaman için abaküsüne ihtiyacın olabilir. Getirmeyi unutma lütfen” dedi.

Berova’nın yorumunun ardından ise Barçın’dan yanıt gecikmedi. Barçın, “Abaküs ile izahatları anlamadığınızı tüm toplum canlı yayında gördü. Bu sebeple bu sefere hesap makinası ile geliyorum inşallah anlarsınız” şeklinde yaptığı yorumla Berova’ya cevap verdi.

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu