KıbrısManşetSiyaset

Barış Tilki: Bir kişi hariç UBP’deki herkes bu sonuca sevindi

Oy sayımında kuş uçurtmayan, Sucuoğlu’nun yakın çalışma ekibinden Barış Tilki, Gıynık mikrofonuna yaptığı değerlendirmede ‘Bir kişi hariç herkes bu sonuca sevindi’ yorumunda bulundu

UBP’de iki dönem İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği, bir dönem Parti Meclisi ve Merkez Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerini yürüten Barış Tilki, Kurultay’da divan gözlemcisi olarak Faiz Sucuoğlu’nun ekibinde adeta bel kemiği oldu.

Oy sayımında kuş uçurtmayan, Sucuoğlu’nun yakın çalışma ekibinden Barış Tilki, Gıynık mikrofonuna yaptığı değerlendirmede ‘Bir kişi hariç herkes bu sonuca sevindi’ yorumunda bulundu.

UBP’nin son 20 yılda böyle bir coşkuya ve şenliğe şahit olmadığını belirten Barış Tilki, “Amacımız Faiz Sucuoğlu’nu zafere taşımaktı, amacımız yapılan haksızlıklara bir son vermekti. Yarım kalan kurultayın ardından Genel Başkanlık görevine gelen Sayın Ersan Saner, seçimle bu makama gelmemesine rağmen elinde bulundurduğu bu gücü kaybetmemek için kurultay yarışına soyunmaya kalkıştı. Bu yarışta olması gerekenler Sayın Sucuoğlu ve Sayın Taçoy’du. Günün sonunda adil bir yarış oldu” dedi.

Faiz Sucuoğlu’na karşı başlatılan karalama kampanyasının parti üyeleri tarafından itibar görmediğini kaydeden Barış Tilki, UBP’nin Faiz Sucuoğlu etrafında bütünleşeceğine ve yeni bir dinamizm kazanacağına dair inancını dile getirdi. Faiz Sucuoğlu’nun KKTC için yeni bir umut olduğunu vurgulayan Tilki, ‘biz’ vizyonuyla hareket eden Sucuoğlu’nun ülkedeki sorunlara da köklü çözümler bulacağını kaydetti.

Bir kişi haricinde herkesin kurultaydan çıkan sonuca sevindiğini vurgulayan Barış Tilki, “Önümüzdeki süreçte bizi erken seçim bekliyor. Faiz Sucuoğlu’nun etrafında UBP’nin bütünleşeceğine inancımız tam” dedi.

Diğer Haberler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu