KıbrısManşet

Barış Yürüyüşçüleri, “Geleceğimiz için Barış” sloganıyla yürüyecek

Bu akşam Lefkoşa Citroen Işıkları’nda “Barış Yürüyüşü” düzenlenecek. “Geleceğimiz Barış İçin” sloganıyla düzenlenen etkinlik, hayal edilen barışın içeriğine yaraşır şekilde düzenlenecek. Lefkoşa Dereboyu’nda  saat 18.00’de trafik ışıklarında buluşarak yürüyüş yapılacak

Bu akşam Lefkoşa Citroen Işıkları’nda “Barış Yürüyüşü” düzenlenecek. “Geleceğimiz Barış İçin” sloganıyla düzenlenen etkinlik, hayal edilen barışın içeriğine yaraşır şekilde düzenlenecek. Lefkoşa Dereboyu’nda  saat 18.00’de trafik ışıklarında buluşarak yürüyüş yapılacak.

Barış Yürüyüşçüleri’nden yapılan açıklama şu şekilde:

“Barış Yürüyüşçüleri olarak adamızda barış içinde yaşamak, her türlü etnik ve dini ayrımcılığı reddettiğimizi göstermek, bizden sonraki nesillere huzur içinde bir gelecek bırakma arzumuzu dile getirmek amacıyla bir araya geldik. Barışın sadece savaş durumunun olmaması ile değil; özünde, din, dil, ırk farketmeksizin kardeşçe, özgürce, karşılıklı sevgi ve saygıyla yaşayan, demokratik bir toplumla anlam kazanabildiğine inanıyoruz.

Hayal ettiğimiz barışın içeriğine yaraşır şekilde de biz gençler bu yürüyüşte şarkılarımızla, danslarımızla, şiirlerimizle; sanatımızla yola çıkacağız. 5 Aralık tarihinde Lefkoşa’da Citroen ışıklarında saat 18.00’da gerçekleşecek olan Barış Yürüyüşü’nde sizleri de yanımızda görmekten gurur duyarız.

CTP GENÇLİK ÖRGÜTÜ’NDEN YÜRÜYÜŞE DESTEK

CTP Gençlik Örgütü yürüyüşe destek belirttiğini açıkladı.

Açıklama şu şekilde:

“Barışa susamış toprakların, barışa hasret çocukları olarak bizlerde Barış Yürüyüşü grubunun düzenleyeceği yürüyüşe destek oluyoruz. Kıbrıs’ta çözümün tüm ilerici kesimlerin ortak çabası ile olacağının bilincindeyiz. Bu nedenle, tüm ilerici kesimleri Barış Yürüyüşüne destek vermeye davet ediyoruz.”

Diğer Haberler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu