KıbrısManşet

Başarı elde eden 121 çocuğu kupalarla ödüllendirdi

KKTC Cimnastik Federasyonu, geçtiğimiz aylarda düzenlenen organizasyonlarda başarı elde eden 121 çocuğu kupalarla ödüllendirdi.

KKTC Cimnastik Federasyonu, geçtiğimiz aylarda düzenlenen organizasyonlarda başarı elde eden 121 çocuğu kupalarla ödüllendirdi.

CİMNASTİKÇİLER KUPALARINI ALDI
KKTC Cimnastik Federasyonu, daha önce gerçekleştirilen St. Hilarion Parkur Müsabakası, Minikler ve Küçükler Cimnastik Şampiyonası ve İstanbul’da düzenlenen Minikler Cimnastik Ligi’nde başarılı olan takımlara ve sporculara, Merkez Lefkoşa’da düzenledikleri ödül töreni ile kupa takdim etti. 121 çocuğun kupa kaldırdığı ödül töreninde Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı da cimnastik ailesini yalnız bırakmadı.

“ENERJİMİZİ, ÇOCUKLARIMIZIN GÖZLERİNİN İÇİNDEKİ IŞILTIDAN ALIYORUZ”
KKTC Cimnastik Federasyonu Başkanı Hasan Sapsızoğlu ödül töreni sonraısnda şu açıklamayı yaptı: “Amacımız çocuklarımızı mutlu ve motive ederek sporun içinde kalmalarını sağlayıp kötü alışkanlıklardan uzak tutmaktır. Çocuklarımızı göstermiş oldukları başarılardan ötürü kutlarız. Ödül töreninin gerçekleşmesine destek veren ve bizlerin yanında olan Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı’ya da cimnastik ailesi olarak çok teşekkür ederiz. Bizler tüm enerjimizi, çocuklarımızın gözlerinin içindeki ışıltıdan alıyoruz.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu