KıbrısManşetSiyaset

Özdemir Berova, Genel Sekreterliğe resmi olarak adaylık başvurusunu yaptı

UBP PM, Cumartesi günü Genel Sekreterlik seçimi gündemiyle toplanıyor... UBP Milletvekili Özdemir Berova, resmi olarak adaylık başvurusunu gerçekleştirdi

10 Nisan Cumartesi günü saat 11.00’de UBP’nin Genel Sekreterlik seçimi Genel Başkan Ersan Saner başkanlığında toplanacak Parti Meclisi’nde yapılacak. Genel Sekreter adayı Berova, bugün resmi başvurusunu Genel Sekreter Vekili Kenan Örgen’e yaptığını açıkladı.

“Ulusal Birlik Partisi Genel Sekreterliği için adaylık başvurumu bugün Genel Sekreter Vekilimiz Kenan Örgen’e vermek suretiyle yaptım” diyen Berova, “Bugüne kadar her ne görev olursa olsun elimden gelen gayreti ve iyi niyeti göstererek yapmaya çalıştım. Bakan, Girne İlçe Başkanı, Milletvekili ve Grup Başkan Vekili görevlerimi layıkıyla yapmaya çalıştım. Parti içinde disiplin, saygı, sevgi ve güven ortamı oldukça önemlidir elbette bunlara dikkat ediyorum.

Kimseyi ötekileştirmeden Genel Sekreterlik görevini üstlenerek Ulusal Birlik Partimizi daha ileriye taşımak için bu göreve talip oldum. Eğer takdir edilirsem Partimizi Olağan Kurultayına sağlıklı bir şekilde taşımak için İlçe Başkanlarımız, MYK üyelerimiz ve Parti Meclisi üyelerimizle koordineli bir şekilde çalışacağım. KKTC’nin en büyük ve köklü Partisi Ulusal Birlik Partisidir. UBP’nin neferleri olarak ülkemize hizmet ve partimizi tek başına iktidara taşımak bundan sonra da en büyük hedefimiz olacaktır” dedi.

GENEL SEKRETERLİĞE ADAYLIK BAŞVURULARI PERŞEMBE SAAT 11.00’E KADAR

UBP Merkez Yönetim Kurulu kararı uyarınca UBP Genel Sekreterliği görevi için aday olacakların seçim zamanından 48 saat önce, 8 Nisan Perşembe günü saat 11.00’e kadar UBP Genel Merkezi’ne başvuruda bulunmaları gerekiyor.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu