Diğer SporlarKıbrısManşetSpor

Başarılar Doğukan

Milli yüzücümüz Doğukan Ulaç, bugün Açık Su Türkiye Şampiyonası’nda yarışacak ardından ise 13 Mayıs’ta İtalya’da düzenlenecek Len Cup (Avrupa Kupası’nın) 2. Ayağında Türkiye Milli Takımı ile kulaç atacak

Milli yüzücümüz Doğukan Ulaç, bugün Açık Su Türkiye Şampiyonası’nda yarışacak ardından ise 13 Mayıs’ta İtalya’da düzenlenecek Len Cup (Avrupa Kupası’nın) 2. Ayağında Türkiye Milli Takımı ile kulaç atacak.

ÖNCE TÜRKİYE’DE SONRA İTALYA’DA KULAÇ ATACAK

Milli yüzücümüz Doğukan Ulaç yoğun bir yarış temposuna girdi. Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından Şubat ayında düzenlen Açık Su Milli Takım Seçme Müsabakası’na katılarak Türkiye Milli Takımı’na girme başarısı gösteren Doğukan, bugün Alanya’da yapılacak Açık Su Türkiye Şampiyonası’nda yarışacak ve ardından da Türkiye Milli Takımı ile İtalya’ya giderek Avrupa Kupası’nda kulaç atacak.

BUGÜN AÇIK SU TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NDA YARIŞACAK

Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından Alanya’da düzenlenen Türkiye Açıksu Gençler Milli Takım Seçmesi ve Türkiye Şampiyonası bugün yapılacak. Bu alanda ülkemizi başarılıyla temsil eden Doğukan, Kuzey Kıbrıs Su Sporları Federasyonu Açık Su Sorumlusu Osman Akkuş nezaretinde 10 kilometrelik mesafede yarışarak derece elde etmeye çalışacak.

13 MAYIS’TA TÜRKİYE MİLLİ TAKIMI İLE İTALYA’DA OLACAK

Doğukan, Türkiye Şampiyonası’nın ardından 10 Mayıs’ta İstanbul’da toplanacak olan Türkiye Açık Su Milli Takımı kafilesine katılacak ve kafile 11 Mayıs’ta İtalya’ya hareket edecek. Başarılı sporcumuz 13 Mayıs’ta ise Piombino-İtalya’da gerçekleştirilecek Len Cup (Avrupa Kupası’nın) 2. Ayağında yine 10 kilometrelik mesafede bu kez Türkiye Milli Takımı adına kulaç atacak.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu