KıbrısManşetSiyaset

Başbakan et ithalatı konusunda kararlılıklarını yineledi: “Karşı olduğumuz tek şey, statükodur”

Başbakan Ünal Üstel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Diyalog ve değişim peşindeyiz" dedi. Üstel, et ithalatı konusunda kararlılıklarının devam ettiğini ifade ederek, "Karşı olduğumuz tek şey, statükodur. Statükonun devamını talep edenlerle ne yazık ki anlaşamadık ve anlaşamayacağız. Kimsenin, net olmayan talepler veya siyasileştirilmiş eylemlerle halkın huzurunu bozmaya, çalışma hayatını aksatmaya hakkı yoktur" dedi.

Başbakan Ünal Üstel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Diyalog ve değişim peşindeyiz” dedi. Üstel, et ithalatı konusunda kararlılıklarının devam ettiğini ifade ederek, her kesimden talepleri dikkatle değerlendirdiklerini belirtti. “Karşı olduğumuz tek şey statükodur” diyen Üstel, statükonun devamını talep edenlerle anlaşamadıklarını ve anlaşamayacaklarını vurguladı. Üstel, “Kimsenin, net olmayan talepler veya siyasileştirilmiş eylemlerle halkın huzurunu bozmaya, çalışma hayatını aksatmaya hakkı yoktur” dedi.

Başbakan Ünal Üstel’in paylaşımı şöyle:

“DİYALOG VE DEĞİŞİM PEŞİNDEYİZ: Et ithalatı konusundaki kararlılığımız devam ediyor. Farklı kesimlerden yükselen talepleri de dikkatle değerlendiriyoruz. Hayvancılarımıza desteği artırdık ve yerel üretimin devamını önemsiyoruz. Bütün kesimlerle diyalog halindeyiz. Karşı olduğumuz tek şey, statükodur. Statükonun devamını talep edenlerle ne yazık ki anlaşamadık ve anlaşamayacağız. Kimsenin, net olmayan talepler veya siyasileştirilmiş eylemlerle halkın huzurunu bozmaya, çalışma hayatını aksatmaya hakkı yoktur.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu