Diğer SporlarFutbolKıbrısManşetSpor

Başkent’te dev maç

Aksa Süper Ligde 5. hafta cumartesi mesaisi 4 maçla devam edecek.

Aksa Süper Ligde 5. hafta cumartesi mesaisi 4 maçla devam edecek.

Haftanın maçı olarak görülen Yenicami – Cihangir maçı Lefkoşa’da oynanacak. Bu maç iki takım açısından da oldukça önem taşıyor.

Yenicami son 4 lig maçında 4 galibiyet alarak 12 puanla zirvede yer alıyor. Siyah beyazlı takımda hafta içi yaşanan Ulus Nasıroğlu’nun istifa haberi can sıkıntısı yaratsa da sorunun büyümeden yönetim tarafından çözülmesi Cihangir maçı öncesi moralleri yerine getirdi.

Ligde tüm istatistikleri zirvede olan Yenicami attığı 15 golle de ligin en fazla gol atan takımı. Gol beklentilerinin yüksek olduğu maçta Yenicami teknik heyetinin kozu takım oyunu ve sistemi. Cihangir ligde oynadığı son 4 maçta 8 puan alarak zirve yarışını sürdürürken Mesarya ekibi ligin namağlup 4 takımından biri.

Son lig maçında Hamitköy karşısında 3 golle net bir galibiyet alan Cihangir’de Teknik Direktör Toygar Davulcu’nun bu maçta takımın fizik kapasitesine oldukça güveniyor. Takımının sahada istediklerini yansıtan Toygar Davulcu’nun bu maçtaki en büyük kozu takımın fizik kapasitesi ve gol orucunu bozan Babacar.

Namağlup iki takımın maçında Yenicami de Cihangir de maçı kazanarak birbirlerine ligde ilk yenilgisini aldırmak istiyor.

Cumartesi saat 15:30’da Lefkoşa Atatürk Stadı’nda oynanacak bu dev maç BRT-1 ekranlarından canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı Serhan Şimşek yönetecek.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu